Philips AVENT - mans glābiņš

Philips AVENT - mans glābiņš

12. Aug 2013, 22:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esmu divu meitu māmiņa, un uzskatu, ka šāda tāda pieredze man jau ir. Apskatot dažādu firmu pudelīšu piedāvājumu, tomēr apstājos pie Philips AVENT. Tieši Philips AVENT pudelītes testam pieteicāmies tepat, Māmiņu Klubā. Meitiņas tiek ēdinātas abas ar krūts pienu, tā kā abām ir 8 mēneši, dāmas mācās padzerties arī ūdeni. Neviena cita pudelīte nebija pa prātam, un, kad pārnācu no Māmiņu Kluba ar Philips AVENT rokās, nebija pārliecības, ka šoreiz meitenes būs sajūsmā.

Sākumā pudelītēs ielēju savu krūts pienu, meitenes jau kļuva neapmierinātas, bet pēc brīža jaunākā saņēmās un parādīja savai lielajai māsai piemēru. Tā kā abām tieši bija ēdienreize, izsalkums darīja savu. Rezultāts - lielisks. Puncīši pilni, un mamma arī apmierināta.

Un jā, saņēmos arī beidzot atstāt savas dāmas kopā ar omīti uz vienu vakaru. Tētim arī ar pudelīti viss izdevās, tad nu kopā gribējām doties izklaidēties. Nevienu brīdi nedomāju, ka omīte netiks galā ar meitenēm. Mans pieniņš jau bija sagatavots, un omīte lieliski tika galā!

Turklāt, Philips AVENT patiešām izrādījās mūsu glābiņš, par ko vēlreiz sakām lielu paldies Māmiņu Klubam, jo - meitenes beidzot sāka dzert ūdeni!!!

Vēl viens pluss ir pati pudelītes forma, tās platais kakliņš, ērtā mazgāšana, un mūsdienīgais dizains!

Veselīgas maltītes arī jūsu bērniem!