Izmēģinājām Philips Avent pudelīti!

Izmēģinājām Philips Avent pudelīti!

28. Oct 2020, 12:57 karinasidorova karinasidorova

Esam ļoti pateicīgas par šādu iespēju-kļūt šīs pudelītes testētājas! 
Mana mazulīte ir no tiem mazuļiem,kuru ļoti nomocīja kolikas,pastiprināta atgrūšana no dzimšanas. Bet tomēr ir savi +\-
Liels pluss-praktiski koliku mums vairāk nav,un atgrūžam daudz mazāk! Tiešām lietojot šo pudelīti,mazā nesarijas lieko gaisu,kas ļoti priecē! 
Mīnuss-snīpīša ievietošana! Mums viņš tik labi nenofiksējas pie pilnas pudelītes,kā rezultātā reizēm piens tek pa apakšu ārā! Bet tas ir sīkums,mazliet pačakarējoties,sanāk aiztaisīt,ka nekas netek! Man galvenais bija-koliku samazināšana,jo mūs kolikas nenormāli mocīja un padzerties tēju/ūdeni īpaši negrib. Galveno uzdevumu šī pudelīte pilda! Esam iegādājušies arī lielāku pudeli(ar tādu pašu funkciju),ko lietosim arī turpmāk!
Man aug arī dēliņš-gads un 8 mēneši,arī viņš lieto no dzimšanas Philips Avent pudeli,bet parasto! Esam jūsu piekritēji! Mums ieteca šo firmu,un arī es ieteiktu citiem! Cena varbūt samulsina,bet tas atmaksājas,jo nopērkam pudeli un kalpo gadiem,tikai galus mainām ik pa laikam,jo puikam zobi(sagrauž)! Agrāk vecākajiem dēliem pirkām lēto galu,un sanāca ik pēc 2-3 mēneši pirkt jaunu pudeli,un parēķinot,iznāca vairāk atdot kā nopērkot 1 kvalitatīvu pudeli! Liels paldies jums!