Paula testē Dr. Brown's lielisko fīderi

Paula testē Dr. Brown's lielisko fīderi

11. Oct 2019, 13:41 ZaneS ZaneS

Fīderītis ir neatņemama lieta bēbītim ikdienā jau no 4 mēnešu vecuma, šajā laikā viss tiek iepazīts caur muti. Paulai šobrīd ir 5 mēneši, gan viņa, gan vecāki ir sajūsmā par fīderi.

Pirms iegādājos mazulim kādu lietu kārtīgi izlasu sastāvu. Ļoti būtiski, lai nesatur kaitīgas vielas, Dr. Brown's fīderis nesatur lateksu, PVC, krāsas, butilftalātu un bisfenolu. Izpakojot fīderi, pirmais ko novērtēju ir vizuālais izskats - ļoti gaumīgs, krāsa maiga un neuzbāzīga, kas man ir svarīgi. Aptaustot fīderi - silikona drošības sietiņš ir mīksts, maigs un patīkams, plastmasai visas maliņas noapaļotas, lai nav iespēju bēbītim satraumēties, rokturis ērts un ergonomisks, viegls. Komplektā ir arī vāciņš, lai dodoties ārpus mājas ērti var paņemt līdz.

Visu kārtīgi izmazgājam, izsterilizējam un ķeramies pie testēšanas.

Pirmo ieliku banānu, ielikt var, apmēram, 4-5cm no banāna, kas mazulim ir pilnīgi pietiekami un, lai fīderis nekļutu smags. Paula saņēmusi fīderi rokā, cieši to satver un uzreiz liek mutē, pēc sejas izteiksmes var redzēt, ka ir neliels šoks, ka nāk kaut kas garšīgs ārā. Vēlāk iedevām arī ābolu, un pārsteigums, ka augļi ļoti viegli nonāk bēbīša mutē. Ļoti forši mazulim iedot fīderi ar kādu auglīti vai dārzenīti, kamēr paši ēdam, lai visa ģimene kopā var ieturēt maltīti. 5 mēnēši ir tas laiks, kad sāk interesēt, kas vecākiem un māsai šķīvītī.

Ļoti būtiski, lai tīrīšana būtu viegla un neuzkrātos netīrumi un baktērijas. Mazgāšana ir ļoti viegla, zem ūdens krāna izmazgā un ļauj, lai nožust, vai var likt arī trauku mazgajamā mašīnā, kas mūsu ģimenei ir ļoti svarīgi. Silikona drošības sietiņš ir ērts, ja mazulim fiderītis nokrīt zemē,tad noskalojam zem ūdens krāna un dodam, lai mazulis turpna lietot. Mums mājā ir mājdzīvnieki, tāpēc šis ir ļoti svarīgi.

Rezumē:

  • Fīderis nesatur kaitīgas vielas;
  • Ir ergonomisks, ērts mazulim;
  • Nav smags;
  • Augļi, dārzeņi viegli nāk ārā caur silikona drošības sietiņu;
  • Viegli tīrāms;
  • Var mazgā trauku mazgājamajā mašīnā.

Mūsu mazulim ļoti patika, turpināsim lietot to ikdienā un izmēģināsim arī citus Dr. Brown's produktus.