Patīkams pārsteigums no Huggies®!

Patīkams pārsteigums no Huggies®!

07. Feb 2014, 14:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mana dēla dzīvē autiņbiksītes ir jau no pirmās dzīves dienas. Pirmais iepakojums tika iegādāts, pamatojoties uz intuīciju, pēc tam viens iepakojums nomainīja otru, atkarībā no draudzeņu ieteikumiem. Un tikai ar laiku es sāku saprast vairākas sava mazuļa īpatnības.

Ar katru dzīves mēnesi dēls kļuva arvien kustīgāks, pie tam, viņš piedzima samērā liels bērniņš un daudzi autiņbiksīšu modeļi mazliet bija par mazu.

Tāpēc, vadoties pēc dēla vajadzībām, man bija šādi autiņbiksīšu izvēles kritēriji:

1)    Ērtas un ātri uzvelkamas

2)    Augsta vidukļa daļa

3)    Izturīgas un ar labu uzsūktspēju.

Patīkams pārsteigums mums ir jaunās Huggies Ultra Comfort. Tās ir maigas un bez smaržas. Mazajam patīk Mickey Mouse dizains un košie aplīši uz autiņbiksēm.

Dubultā gumija, kas ir ap kājiņām, nodrošina autiņbiksīšu izturību un uzsūktspēju pat tad, ja autiņbiksītes ir jau ļoti pilnas. Pateicoties augstajai vidukļa daļai ar gumiju, nav nekādu nepatīkamu pārsteigumu saistībā ar noplūdēm. Lipeklīši atrodas uz staipīgās gumijas, un tas ļauj regulēt vidukļa izmēru.

Tā kā dēls savos divos gados vēl nav atradinājies no autiņbiksītēm, ļoti svarīgi ir kļuvis nēsāt tieši puikām paredzētas autiņbiksītes. Huggies Ultra Comfort ir parūpējies par speciāli zēnu anatomijai piemērotām autiņbiksītēm.

Kopumā mums autiņbiksītes ļoti patika!

Audzināsim zēnus un meitenes kopā ar Huggies® Ultra Comfort!

20140127150058-59495.jpg