Paskaties, kas var būt bumbu baseinā!

Paskaties, kas var būt bumbu baseinā!

20. Sep 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai tu zini, kas varētu slēpties bumbiņu baseinos jebkurā ballīšu telpā, ja nenotiek regulāra tīrīšana?!

Vienmēr jautā rotaļu laukumos bumbu tīrīšanas sertifikātu!

Tīrot bumbu baseinus, mēs esam saskārušies ar visdažādākajiem pārsteigumiem, visbiežāk tie ir ļoti labi redzami, piemēram, nepāra zeķes, košļājamās gumijas, lipīgas konfektes un saplīsti baloni, svilpes, bērnu matiņi un arī PUTEKĻI ! Tomēr daži rada nopietnāku risku bērniem, piemēram, šķēres un galda piederumi. Putekļus bumbu baseinā bieži vien nevar redzēt, taču spēļu laikā bērni ar tām elpo un daudzi alerģiski bērni var atnākt uz mājām jau ar iesnām vai klepu!

Taču ir vēl vairāk slēptu bīstamību ar baktērijām un vīrusiem, piemēram, Salmonella, E-coli (zarnu infekcija) un Campylobactor, kuras, lai arī ir ārpus redzesloka, nekad nedrīkst aizmirst!

Pagaidām Latvijā bumbu baseinu tīrība rotaļu laukumos un ballīšu vietās tiek kontrolētā tikai ar atbildīgiem īpašniekiem, diemžēl no valsts uzraugošām iestādēm nekādu pārbaužu nenotiek, kaut bērnu rotaļu zonu tīrīšana ar likumu ir noteikta 1 reizi nedēļā.

Tipiskam bumbu baseinam mums vajadzēs apmēram 3-4 stundas, lai pilnībā notīrītu un dezinficētu bumbiņas un pēc tam ļaut īpašniekiem notīrīt tukšu baseinu, novēršot visus šos riskus, kā arī pierādot klientiem, ka jūs nopietni uztverat savu atbildību.

Esam pārliecināti, ka bērni un īpaši bērnu vecāki, kuri regulāri apmeklē jūsu bumbu baseinu, pateiks jums paldies par to, ka bērnu veselība netiek pakļauta riskam.

Atbildīgo ballīšu vietu īpašnieku sarakstu, kuri noslēdza līgumus par regulāru bumbu tīrīšanu tu vienmēr vari apskatīt mājas lapā www.kidbox.lv, bet atskatus uz jau veiktiem darbiem skaties www.facebook.com/bumbutirisanasserviss!