Pasargā savu un mazuļa ādu no ziemas ietekmes ar Altermed

Pasargā savu un mazuļa ādu no ziemas ietekmes ar Altermed

18. Dec 2013, 14:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar aukstuma atnākšanu daudziem vecākiem aktuāls kļuvis jautājums par to, kā pastaigas laikā pasargāt maigo bērna ādu. Māmiņu Klubs piedāvā izvēlēties ziemas krēmu Altermed Baby. Kāpēc tieši šo krēmu? Lai atbildētu uz šo jautājumu, uzmanīgi papētīsim krēma sastāvu.

Un tā, ziemas krēms Altermed Baby satur aprikožu eļļu, D-Pantenolu, alantoīnu un E vitamīnu.

Tagad izpētīsim katru no šīm sastāvdaļām kārtīgāk. Sākumā var šķist mazliet sarežģīti, bet, ja lasīsi uzmanīgi, viss būs skaidrs.

D-Pantenols (Dekspantenols)

Ziedes aktīvā viela ir dekspantenols, kas iestrādāts eļļu saturošā emulsijā, kas labi uzsūcas.
Ādas šūnās dekspantenols ātri pārvēršas pantotēnskābē. Pantotēnskābe piedalās gan ādas veidošanā, gan atjaunošanā. Āda, pateicoties šai vielai, kļūst izturīgāka un elastīgāka, samazinās tās izžūšanas iespējas un traucējumu rašanās, ko rada sals plānajai, maigajai sejas ādai.

Tāpat šī viela piedalās tādu svarīgu vielu sintēzē kā kortikosteroīdi un acetilholīns, piedalās arī tauku un ogļhidrātu vielmaiņas procesos un stimulē audu reģenerāciju.

Krēms satur augstu tauku saturu, tāpēc pasargā bērna ādu no sala un aukstuma. Preparāts ir nekaitīgs izmantošanai bērnu kosmētikā.

Aprikožu eļļa

Aprikožu eļļa satur veselu grupu taukos šķīstošo vitamīnu E, F, A un ūdenī šķīstošo vitamīnu B, C. Īpaši nozīmīgs ir lielais F vitamīna daudzums, kas šajā eļļā ir visaktīvākais.

Polinepiesātinātās taukskābes stimulē audu hormonu ražošanu, kas stiprina membrānu sieniņas, kā arī ļauj ādai saglabāt elastību.

Aprikožu eļļai nav kontrindikāciju un ierobežojumu lietošanā, arī, ja runājam par rūpēm, kas skar bērnu ādu.

Alantoīns

Zāles tiek plaši izmantotas kosmētikā savelkoša, pretiekaisuma efektu sniedzoša piedeva, kas dziedē mikroplaisas.

Alantoīns tiek iegūts no dabīgiem produktiem, tas samazina izsitumus uz ādas un dziedē brūces.

Alantoīns ir pulveris, ūdenī šķīstoša, bez smaržas esoša viela, kuras skābums ir neitrāls. Tas mīkstina ādu un saglabā mitrumu šūnās, pasargājot tās no izžūšanas.

Е vitamīns

E vitamīns ir iesaistīts audu elpošanas un olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu vielmaiņas procesos.

Vitamīns E -antioksidants, kas pasargā organismu no kaitīgās brīvo radikāļu ietekmes.

Kopā ar citiem vitamīniem vitamīns E arī uztur ādas līdzsvaru un aizsargā ādu stresa situācijās (aukstums, vējš). Šim vitamīnam piemīt spēja nomākt oksidēšanos, to var izmantot kā nekaitīgu un pat noderīgu konservantu, kas ir īpaši svarīgi bērnu kosmētikā.

Redziet, cik daudz barības vielu, kas pasargā jūsu bērna ādu! Mūsuprāt, Altermed Baby ir labākais bērna ādas aizsardzībai ziemā!

 

20131211145513-71664.jpg

Un, lai pastaigu laikā arī māmiņas sejas āda būtu pasargāta, izvēlieties Altermed Panthenol Winter cream!

20131211145526-54074.jpg

 

Arī tā sastāvā ir D-Pantenols un barojošās taukskābes. Krēms baro ādu un pasargā to no aukstuma un vēja ietekmes, kā arī atjauno, izlīdzina un mīkstina ādu. Krēmu var izmantot arī kā barojošu nakts krēmu.

Lai ziemas pastaigas tev un tavam bērniņam sniedz vairāk prieka!