Papildus dežūrārstiem bērnus konsultē arī tiešās pieejamības ķirurgs

Papildus dežūrārstiem bērnus konsultē arī tiešās pieejamības ķirurgs

15. Apr 2013, 12:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz šim ķirurga palīdzību pacienti varēja saņemt iepriekš pierakstoties uz konsultāciju poliklīnikā vai akūtos gadījumos vēršoties neatliekamās medicīniskās palīdzības nodaļā (NMPN). Lai uzlabotu NMPN darbu Bērnu slimnīcas novietnē Torņakalnā (Rīga, Vienības gatve 45), paralēli jau minētajiem palīdzības veidiem, pacientiem ir pieejams arī tiešās pieejamības ķirurgs.

Tā kā nereti pacientu vecāki ģimenes ārsta konsultācijas vietā izmanto Bērnu slimnīcas NMPN mediķus, lai saņemtu ķirurgus palīdzību, proti, veiktu brūču apstrādi un pārsiešanu, diegu izņemšanu u.c. manipulācijas, katru darbu dienu rindas kārtībā bērnus konsultēs tiešās pieejamības ķirurgs.

Lai saņemtu tiešās pieejamības ķirurga palīdzību, vecākiem jāvēršas Bērnu slimnīcas NMPN pie pacientu reģistratores. Vecāku ērtībai ķirurga darba laiki ieplānoti tā, lai trīs dienas nedēļā speciālists ir pieejams arī pēc plkst. 17:

Pirmdien          16.00-18.00;

Otrdien            16.30-18.30;

Trešdien          12.00-14.00;

Ceturtdien        9-00-12-00;

Piektdien         16.00-18.00.

Vēlamies atgādināt, ka darba dienās pieejamas arī bērnu ķirurgs konsultatīvajā poliklīnikā gan Torņakalna, gan Gaiļezera novietnēs, turklāt konsultācijai nav nepieciešams ģimenes ārsta nosūtījums. Pieteikties iespējams, zvanot pa tālruni 8866 vai sūtot informāciju (bērna vārds, uzvārds, speciālists, vēlamais pieņemšanas laiks un jūsu tālruņa numurs) uz e-pasta adresi poliklinika@bkus.lv. Konkrētu speciālistu darba laiki apskatāmi slimnīcas mājās lapā sadaļā „Poliklīnika”.