NUK māneklīša tests - ne visiem un ne vienmēr

NUK māneklīša tests - ne visiem un ne vienmēr

26. Jun 2018, 17:52 laachukinsh laachukinsh

Jūnija vidū sanāca pamēģināt Māmiņu kluba piedāvātos jaunos NUK māneklīšus. Man bija ideja salīdzināt jaunos NUK māneklīšus ar tiem, ko izmantojam mēs - NUK - My first Nuk (gribu piebilst, ka jau pirms bērniņa dzimšanas zināju, ka māneklīti izmantošu tikai ārkārtas gadījumos - piemēram, kad esmu pie stūres, bet mazais mašīnā paliek nemierīgs). Šobrīd Kristeram attiecības ar māneklīti ir tādas pa pusei labas. Kā es saku - profesionāli spļauj ārā. Pāris nedēļas uz maiņām šad un tad, kad mazajam uznāca kāda bēda, piedāvāju testājamo māneklīti. Pēc izskata salīdzinot ar to, kuru izmantojām iepriekš, mīkstā daļa tam ir mazāka, bet citadi būtisku atšķirību neredzēju. Pirmais mēģinājums bija gluži neveiksmīgs - raudāšana mitējās tikai tad, kad nomainīju uz jau iemēģināto (iespējams tādēļ, ka pazīstama forma, tātad pazīstama sajūtamutē?). Nākamās reizes bija jau mierīgākas, ar laiku laikam saprata, ka arī šis jaunais ir ar līdzīgu ideju viņam iedots. 

Kopumā varu teikt, ka - jā, zīdīšanu arī šis māneklītis nekā neietekmēja; pieņemšana gan jau ar laiku uzlabotos, bet vismaz divu nedēļu laikā mums nekas nemainījās. Kristers joprojām profesionāli spļauj ārā māneklīti - jaunu vai nē.

Kas man kā mammai ļoti patika tas, ka ir kastīte un ir 2 māneklīši. Pastaigā pa pilsētu, protams, viens tika nomests zemē, pa rokai uzreiz bija otrs. Rokturītis gan ērtāks tam, kuru izmantojām iepriekš - lielāks, parocīgāks arī tēta lielajai rokai.