NUK First Choice  - patiešām pirmā izvēle!

NUK First Choice - patiešām pirmā izvēle!

13. Sep 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Meitiņai ir jau mēnesītis. Bet mūsu stāsts nesākās viegli, dzemdības sākās patiešām neparedzētā laikā, un tā kā meitiņa dzima pirmslaicīgi, slimnīcā nācās pavadīt ilgāku laiku, pēc tam - devāmies uz Vienības gatvi, kur meitiņa bija jāpiebaro no pudelītes. No krūts ēdināšanas neatteicos ne mirkli, bet ar to sākumā nepietika. Vīru sūtīju uz veikalu pēc pudelītes.

Protams, vīrietim ir grūti saprast, kāda tad būtu labākā pudelīte tikko dzimušam bērniņam. Aptiekā viņam ieteica NUK first choice. Tiklīdz pudelīte tika atvesta uz slimnīcu, nopriecājos par tās jauko dizainu un uzrunāja arī tās nosaukums, jo mūsu gadījumā tā tiktiešām bija pirmā izvēle īstajā brīdī.

20130801143400-79395.jpg

Pudelīte ne tikai jauki izskatās, bet arī pilda visas savas funkcijas, tāpat - tā ir aprīkota ar anti-koliku sistēmu, kas neļauj mazajai meitiņai sarīties daudz gaisa ēdienreizes laikā. Man tas bija īpaši svarīgi, jo kolikas bija tas, kas mani baidīja jau labu laiku pirms meitiņas dzimšanas.

Patīk arī pudelītes knupīša forma, un silikons, manuprāt, ir ļoti labs materiāls, jo atšķirībā no lateksa, tas ar laiku nepaliek lipīgs.

20130801143414-25586.jpg

Pirmā pudelīte mums bija ar zaļu vāciņu, šī ir nupat iegādātā otrā, kas gaida savu lietošanas kārtu, jo sapratām, ka laikā, kamēr viena tiek mazgāta, var noderēt arī otra.

Meitiņu pēc iznākšanas no slimnīcas baroju ar krūti, bet pudelīte šajā karstajā laikā noder ūdentiņam, un reizēm arī mammas pienam, kad man pašai jādodas pie ārsta vai citās neatliekamās darīšanās!

Tāds lūk ir mūsu NUK - pirmā izvēle īstajā brīdī, un ticu, ka šī mūsu mājās nebūs vienīgā lietiņa no NUK!

Visiem mazuļiem vēlam veseliem augt!

Minīc Minīc 13. Aug 2013, 22:22

Sii tiesam ir viena lieliska lieta,es ar tadu baroju savu 4 men jauno meitinu 😀