Noslēdzam konkursu: Mazulis paēdis un mamma laimīga

Noslēdzam konkursu: Mazulis paēdis un mamma laimīga

03. Sep 2013, 10:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums patiess prieks, ka tik daudzas no jums bauda brīžus, kad mazuli pieskata kāds cits, jo izrauties no mājas rūpēm ir ļoti svarīgi. Jāprot veltīt laiku gan saviem mīļajiem, gan arī sev. Mums bija ļoti daudz konkursa stāstiņu, bet viens mums iepatikās īpaši!

Balva

 20130806121135-95987.jpg

Antikoliku pudelīte ar īpaši jūtīgu vārstu, īpašu vieglu ventilācijas metodi.

Īpaši izstrādātais pudelītes dizains mazulim atgādinās ēšanu no māmiņas krūts. Mīksts un elastīgs knupītis. Pudelītes tilpums 260ml

Pirms barošanas pārbaudiet ventilācijas trubiņas krāsu - ja tā ir zila, tad var droši barot. ja ventilācijas trubiņa ir rozā, tad piens ir siltāks par ieteicamajiem 37 grādiem.

20130806121141-34747.jpg

Košie un krāsainie Tommee Tippee māneklīši patiks ikvienai māmiņai un mazulim, kuriem svarīgs knupīša izskats. Tajā pašā laikā jāatceras, ka Closer to nature sērijā visiem māneklīšiem saglabājas labākā īpašība- māneklīša dabiskā forma nodrošina bērna aukslēju, zobu un smaganu dabisku, pareizu attīstību.

Balviņu saņem -

egija2008

Ēdināšana no pudelītes un divvientulības brīži māmiņai un tētim

Mēs atļausimies iekļaut šeit pat vienu citātu no stāstiņa: "dažkārt tieši šādas pārmaiņas, un citu iesaistīšana var ienest attiecībās jaunu dzirkstelīti."

Mums patiess prieks, ka veltāt jaukus brīžus arī saviem vīriem, uzticot mazuļus pieskatīt omītēm!

APSVEICAM, un pēc balviņām tevi gaidīsim Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 3.oktobrim!

Sakām paldies visām, visām konkursa dalībniecēm par sirsnīgajiem stāstiem!

Māmiņu Klubs