Nogaršo gardos Milupa biezenīšus topošo vecāku konferencē!

Nogaršo gardos Milupa biezenīšus topošo vecāku konferencē!

13. Aug 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Milupa ar prieku vēlas paziņot, ka šī gada 18. augustā piedalīsimies Māmiņu kluba organizētajā grūtnieču konferencē, kas notiks Jūrmalā. Aicinām Jūs piedalīties un parunāt ar mūsu zinošajiem ekspertiem par jebkuru Jums interesējošu tēmu saistībā ar Milupa. Jūsu priekam piedāvāsim nogaršot arī mūsu jaunākos produktus!

Mēs ik dienu esam kopā ar mazuli – no dzimšanas līdz pirmajiem pateiktajiem vārdiņiem, pirmajiem soļiem tik ilgi, cik vien tas nepieciešams! Mūsu prioritāte ir mazuļu veselība un vecāku sirdsmiers. Milupa jau vairāk nekā 80 gadus izstrādā zīdaiņu un bērnu pārtikas produktus, kas mazajiem sniedz visu nepieciešamo pilnvērtīgai attīstībai, bet vecākiem – mieru sirdī.

Milupas produkti ar lepnumu nes kvalitātes rādītāja "Babygrade" zīmogu, kas nozīmē, ka:

·       mūsu produktu sastāvdaļu standarti ir līdz 2000 reizēm stingrāki nekā pieaugušo pārtikai;

·       sastāvdaļu atbilstība tiek pārbaudīta līdz pat 650 dažādos kvalitātes un drošības parametros;

·       vairums piegādātāju ar mums sadarbojas ilgāk nekā 10 gadus!

Mēs piedāvajam piebarojumus pašiem mazākajiem sākot jau no 4 mēnešu vecuma. Svarīgāko uzturvielu iegūšanai piedāvājam plašu klāstu ar īpaši mazuļiem paredzētām biezputrām, kas palīdzēs Tavam mazulim augt lielam un stipram! Mūsu piedāvajumā ir arī gan saldie bērnu biezenīši ar augļiem, gan sāļie biezeņi ar dārzeņiem, gaļu un zivīm. Milupa piedāvā arī plašu klāstu ar veselīgiem našķiem, kā smūtijiem bez pievienota cukura un lipekļa, kā arī pilngraudu cepumiem, rīsu krekeriem un tējām. Ar pilno Milupas produktu piedāvājumu vari iepazīties->>

Milupa atbalsta vecākus

Milupai ir svarīgi atbalstīt ne tikai pašus mazākos, bet arī jaunās mammas un tētus, tāpēc Milupa komanda ir līdzās vecākiem jau no mirkļa, kad mazulis ienāk pasaulē. Mēs vienmēr esam gatavi atbildēt uz jautājumiem par bērniņu ēdināšanu, uzklausīt, nomierināt un sniegt ekspertu redzējumu. Šim mērķim ir izveidota īpaša sadaļa mūsu mājas lapā https://milupa.lv/lv/padomi , kurā stāstām Jums par aktuāliem jautājumiem veselīga mazuļa uztura sabalansēšanā. Jūsu atbalstam esam arī izveidojuši īpašu bezmaksas vecāku tālruni, uz kuru, zvanot darba dienās no plkst. 9:30 līdz 17:30, iespējams saņemt padomus bērna uztura jautājumos. Arī Tu vari saņemt atbalstu, zvanot Milupa mīļajām ekspertēm pa bezmaksas tālruni: 802 009 08.

Latvijā Milupa bērnu pārtika ir pazīstama, un tās kvalitātei vecāki uzticas jau vairāk nekā 15 gadus, un mēs turpināsim būt līdzās jaunajām ģimenēm tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams.