Mūsu mazie svētki 1 jūnijā.

Mūsu mazie svētki 1 jūnijā.

02. Jun 2013, 23:34 meiva meiva

Sveikas, 

Nesen nosvinējām Mātes dienu, nu aiz muguras arī Starptautiskā bērnu aizsardzības diena. Bet tas taču nenozīmē, ka ar to mūsu svētki beidzas. :)

Man viss šis gads ir kā svētki, katra diena, katra stunda, jo pirmo reiz esmu mamma. Līdz ar bērniņa ienākšanu savā ģimenē šos svētkus nu izjūtu citādāk, kā līdz šim. Līdz šim tie bija manas mammas (Mātes diena) un mani (Bērnu diena) svētki. :) Jo mēs taču visu mūžu būsim bērni saviem vecākiem. 

Ar lielu baudu "izgaršoju" katru dienu ko pavadu kopā ar dēliņu, bet, protams, svētku dienās gribas ko īpašāku, lai kādreiz bildes skatoties ir ko atcerēties, pastāstīt un protams, lai savu ikdienu kaut uz dienu padarītu citādu.

Kas, manuprāt, ir bērnu aizsardzība? Hmmm .... Liekas, te man katra mamma piekritīs, ka, ja runa ir par mūsu bērniem mēs kļūstam par negantām lauvenēm, kuras ir gatavas saplosīt ikvienu, kurš vēlas nodarīt pāri viņas mazulim. Bet, protams, ne vienmēr un ne visur mēs varam būt klāt. Tāpēc ir ļoti svarīgi iemācīt mazajam cilvēkam dzīvei nepieciešamo – patstāvību, drosmi, pieklājību ... Iemācīt, ka uz pasaules nav tikai labi cilvēki. Diemžēl.

Savam dēlam es gribētu iemācīt cilvēkmīlestību, cieņu, atbildības sajūtu un to, ka pat pelēkā dienā ir iespēja saskatīt ko krāsainu. Bet pats svarīgākais, manam dēlam ir jāzina, ka es viņu MĪLU.

Mīļās mammas un arī tēti, MĪLĒSIM un būsim MĪLĒTI!

Kristīne

P.s. neliels ieskats mūsu svētku dienā. :)

Sveicam Bērnu aizsardzības dienā: velti dienu viņiem!

20130325101012-23402.jpg


03. Jun 2013, 10:47

Ļoti mīļš stāsts! 😍 Paldies jums vēlreiz par skaistu dienu!🌷