Huggies@ Mīlestības valodas: tauriņpieskārienu masāža bēbītim un pieaugušajiem

02. Oct 2015, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīlestība kopā ar mums ir ik dienu, taču tas, kā mēs to atklājam saviem mīļajiem, var būt dažādos veidos. Pieskārieni noteikti ir viena no patīkamākajām mīlestības valodā, tāpēc ne velti ir tāda tauriņu pieskārienu masāža, kuru mēs varam apgūt un veikt gan savam mazulim, gan savam partnerim un ar tās palīdzību padarīt savstarpējās attiecības īpašas.

Māmiņu kluba Vecāku skolā tikāmies ar Ilzi Jankovsku, kura praktizē Maigo Bio-Enerģētiku un ir apguvusi tauriņu pieskārienu masāžu un labprāt to māca māmiņām. Lai mēs varētu labāk izprast, kas īsti ir tauriņu masāža.

Tauriņa pieskāriena masāžā ir viena no 30 maigās bio-enerģētikas tehnikām, mērķis ir panākt dzīvības enerģijas izplešanos. Katrā no mums šī enerģija ir, tā cirkulē, pulsē, saraujas un izplešas, jo šī enerģija brīvāk plūst, jo mums gan veselība labāka, pa dzīvi viss iet labāk. Saistībā ar to, ka dzīvē, jau sākot no grūtniecības laika, dzemdību laikā, pēcdzemdību laikā tiek piedzīvotas traumas, enerģija nobloķējas un apstājas, tāpēc rodas psihosomatiskas saslimšanas.

Masāža ikvienam 

Tauriņu pieskārienu masāžai nav vecuma ierobežojuma, tas nozīmē, ka varam bēbītim to sniegt jau no pirmās dzimšanas dienas, tas ļoti palīdzēs mazulim tikt galā ar to, kas piedzīvots vēl esot māmiņas puncī, kā arī pieņemt to, kā mazais ienācis šajā pasaulā, tāpat to droši drīkstam baudīt arī pašas laikā, kad gaidām bērniņu.

Tauriņpieskāriena masāža ir ļoti maiga- it kā tauriņa pieskāriens uz rokas, pirmās no pamatkustībām ir glāstošās kustības, kas ir tikai virsējā līmenī.

Otrs pieskāriena veids ir neliela apļošana ar pirkstu galiem ādas virspusē, arī šīs kustības ir ļoti maigas un vieglas. Trešais paveids masāžai ir šūpošana, saņemot muskuli un viegli pašūpojot.  

Veicot tauriņu pieskārienu masāžu būtiski atcerēties, ka virziens vienmēr ir no ķermeņa augšdaļas uz leju un no ķrmeņa centra uz ārpusi, lai atbrīvotā enerģija varētu brīvi plūst.

Mūsu pieskārieniem tauriņu masāžas laikā ir jābūt salīdzinoši ritmiskiem, it kā atdarinot tauriņa spārnu vēzienus, visas kustības mēs atkārtojam divas līdz trīs reizes.

Tā kā pieskārienu mērķis ir enerģijas izplešanās, pieskārieniem jābūt ļoti maigiem. Mēs bērniņam šo masāžu varam veikt vispirms no mugurpuses un tad no priekšpuses vai arī otrādi, ja mazais veļas, mēs sekojam viņa kustībām.

Masāžai katrai dienai, katram noskaņojumam

Ar tauriņu pieskārienu masāžu mēs savu mazulīti varam lutināt katru dienu, vienīgais nosacījums ir bērniņa reakcija, ja mazais liek noprast, ka viņam nepatīk, tad to neturpinām. Tauriņu pieskārienu masāža bērniņam noteikti nav ilgāka par piecām minūtēm dienā, savukārt pieaugušam cilvēkam ne ilgāka par 15 minūtēm dienā.

Tauriņu pieskārienu masāžu mēs mazulim varam veikt arī laikā, kad veicam aprūpi, proti, mainām autiņbiksītes, svarīgi, lai brīdī, kad to darām, bērniņš būtu labā noskaņojumā. To varam darīt gan tad, kad bēbītis ir pliks, gan tad, kad mazais ir apģērbts, jo enerģija plūst cauri drēbēm. 

Tāpat mums noteikti nevajadzētu aizmirst par sevi, iespējams kāds no mums tuvajiem cilvēkiem var šo metodi apgūt, kas nav grūta, Ilze labprāt to māca ikvienam, kuram ir interese, jo tas ir veids, kā mēs varam mācīties saņemt un dot mīlestību. 

Mums katram izpratne par mīlestību ir sava un tieši tas ir visinteresantākais, jo mēs varam viens no otra mācīties, tāpēc vēlamies, lai jūs, mīļās māmiņas, atklātu citām ģimenēm, kas ir jūsu ģimenes mīlestības atslēgas, kas palīdz attiecībām ģimenē būt stiprām.

Jūsu stāstus par to, kas palīdz attiecībām ģimenē vienmēr būt stiprām, gaidīsim mūsu interneta portālā maminuklubs.lv. Labie stāsti iedvesmo, tāpēc dalīsimies ar tiem!

vairāk par Tauriņu pieskārienu masāžu iespējams uzzināt www.maigabioenergetika.lv

20150914152704-46560.jpg