Meklējam ģimeni, kurā bērniņš saskāries ar atopisko dermatītu+ FORŠAS dāvana par dalību!

Meklējam ģimeni, kurā bērniņš saskāries ar atopisko dermatītu+ FORŠAS dāvana par dalību!

15. Sep 2020, 11:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir grūti noskatīties, kā atopiska āda sagādā ciešanas bērnam. Nav zināms atopiskā dermatīta dziedināšanas līdzeklis, tomēr kopā ar efektīvām zālēm un ādas kopšanas līdzekļiem dažkārt var palīdzēt turpmāk norādītais.

Efektīva ādas kopšana ievērojami remdē diskomfortu uzliesmojuma laikā un nodrošina atopiskai ādai nepieciešamo ikdienas aprūpi.

JA Tavā ģimenē bērnam/ mazulim ir atopiskais dermatīts, aicinām pieteikties produktu testiem/ filmēšanai + par dalīšanos stāstā saņemsiet LEGO DUPLO dāvanā Tavam mazulim!

Ko izmēģināsiet?

Tiks testēti 3 Eucerin AtopiControl produkti - ķermeņa balzāms, pretniezes aerosols, attīroša eļļa.


Dermokosmētikas zīmola Eucerin AtopiControl līnija paredzēta atopiska dermatīta skartas ādas atveseļošanai un kopšanai, rudens un ziemas sezonai uzsākoties, kad āda saskaras ar mainīgiem laika apstākļiem, vēsumu, mitrumu, sausumu apkures iespaidā, apģērba radītu berzi.

Atopiskais dermatīts (saukts arī par ekzēmu) izpaužas kā sausa, sarkana, niezoša un kairināta āda.

Smaga dermatīta gadījumā, kad ģimene jau uzsākusi koriģēt bērna uzturu un lieto ārsta izrakstītus medikamentus, Eucerin Latvija AtopiControl produkti veic ādas atveseļošanas, kopšanas un aizsargfunkciju, mīkstinot un ieeļļojot to un mazinot.

Kā pieteikties testiem?

Gaidīsim pieteikumu uz produktutesti@maminuklubs.lv ar jūsu stāstu un kontaktinformāciju!