LIELĀ blogu konkursa anketa: Meitenes, iepazīsimies!

LIELĀ blogu konkursa anketa: Meitenes, iepazīsimies!

21. Feb 2014, 12:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Meiteņu mammas un tēti, apvienosimies! Piedāvājam jums labāk iepazīt vienam otru ar šīs anketas palīdzību! Iekopējiet jautājumus, atbildiet uz tiem un atbildes iesūtiet mums!

Mazās lēdijas anketa

20140128111939-78110.jpg

1. Kā tevi sauc un cik veca tu tagad esi (gadi, mēneši)? Pastāsti, kā māmiņa ar tēti izvēlējās tev vārdiņu, cik tas bija vienkārši vai sarežģīti un kādi vēl bija varianti, kā arī pastāsti, kāpēc beigās tomēr tiki pie šī vārdiņa, un vai tas notika pirms dzemdībām vai jau pēc.

2. Kurā grūtniecības nedēļā tu nāci pasaulē, kurā dzemdību iestādē un kurā nodaļā?

3. Kā sauc tavu mammu un tēti? Vai viņi ir apmierināti ar vārdiem, ko viņiem vecāki devuši, vai arī viņi bija no tiem, kas bērnībā vārdu gribējuši mainīt?

4. Puisītis vai meitenīte? Uz kādu atbildi vairāk bija vērsti tavi vecāki, kad tevi gaidīja, un kāda bija pirmā reakcija, kad viņi uzzināja, ka gaidāma MEITIŅA?

5. Kāds mammai un tētim bija priekšstats par to, kā audzināt meitiņu? Vai tas šķita sarežģīti, vai tomēr ļoti vienkārši?

6. Rūpes par meitenīti atšķiras no rūpēm par zēnu. Kā ar to tika galā vecāki, vai nav bijušas kādas problēmas, vai noteiktas grūtības? Ja jā, tad kādas?

7. Kādas krāsas ratiņus tev izvēlējās vecāki - neitrālas krāsas vai "meiteņu" krāsas? Cik svarīgi viņiem tas bija?

8. Vai vecāki pieturas pie noteikumiem, ka "zēniem jāvelk zilas drēbes, meitenēm - rozā"? Kādas krāsas apģērbs tev ir vairāk? Vai ir rozā vai zilas krāsas?

9. Vai tev ir tipiskās "meiteņu" rotaļlietas? Parādi tās un pastāsti, ar kurām no tām tev īpaši patīk rotaļāties! Vai tev ir rotaļlietas, kas skaitās "zēnu" (automašīnas, ieroči utt.)? Ja nē, tad kāpēc, ja jā, tad parādi tās.

20140128113553-33573.jpg

10. Vecākiem šķiet, ka draudzība starp vīrieti un sievieti nepastāv, ir vien ļoti reti izņēmumi. Bet bērnībā viss ir citādi. Vai tev ir kāds draugs - zēns? Cik sen esat pazīstami? Cik bieži jūs tiekaties? Kā kopā rotaļājaties?

20140128112131-59354.jpg

11. Vai tev ir brālis vai māsa? Varbūt -gan viens, gan otrs. Pastāsti, kā viņus sauc, un cik veci ir viņi. Pajautā vecākiem, kā atšķiras zēnu un meiteņu audzināšana? Kādas atšķirības viņi pa šiem gadiem pamanījuši? Vai viņiem pašiem ir brāļi un māsas?

12. Pajautā saviem vecākiem, kādas kopīgas intereses viņiem bija ar saviem vecākiem (vai viņi kopā gatavoja ēst, vai rotaļājās, vai spēlēja šahu, vai devās makšķerēt, vai uz veikaliem devās kopā iepirkties utt.).

13. Parādi fotogrāfijās sevi un savu ģimeni!

Lai iesūtītu anketu:

1) Iesūti atbildes uz anketas jautājumiem, caur podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU" , pievieno arī bildītes

2) Izvēlies sadaļu - Mazulis un tagu Huggies®-Ultra-Comfort-Mini-Dāma

3) Spiežam SAGLABĀT un stāstiņš ieceļos portālā!

Mazās lēdijas izvēlas

Huggies® Ultra Comfort

20140128113358-55062.jpg

Agnese A. Agnese A. 03. Mar 2014, 14:45 Laumuce21

Liekas, ka rakstā kaut kas nedaudz sajaukts, jo es šo tagu manīju sadaļā "Bēbītis" nevis "Mazulis". Veiksmīgu rakstīšanu! 😉