Mazais prot tik daudz.

10. Jun 2013, 15:16 Saulite21 Saulite21

Ilgi domāju par fotogrāfijām un izlēmu ka šoreiz iztiksim bez, lai paliek ko parādīt tālākajos uzdevumos:).

Kā jau zinat Emīls 9mēn pareizi sāka rāpot, līdz tam līda.Tas ka viņš mums līda nenozīmē ka neko neprata:). Mēs pratām ļoti daudz. Mēs mācējām spēlēties,velties, sēdēt un savā valodā pļāpāt.6mēnešos un 3nedēļās dēls iemācijās arī kārtīgi sēdēt. Iemācoties līst kā ievainotais ar laiku viņš iemācījās pielīst pie gultas un turoties pie gultas jau celties kājās tas bija kādos 8mēnešos.Tad ļoti skaisti gāja par ko mums vecākiem bija liels prieks. 9mēnešos dēls jau rāpoja un protams tad mums bija liels uzdevums vaktēt, lai neuzgāž ko sev virsū, jo viss katrs sīkums tak interesē. Braucos kaut kur ciemos jau laikus pabrīdinājām visus, lai visu kas stāv uz galda, lai liek aukstāk pa zemi :D. Iemācijās attaisīt plauktus un visu izvandīt pa savam. Ļoti labi zina ka visur jābūt durvīm cient, tad parasti nācās uzmanīties, jo ja attaisījām, piemēram, skapim durvis vaļā un kaut ko meklēt, tad jāuzmanās ka nedabū ar durvīm pa pieri :D. Un tagad jau dēls prot staigāt, tad ooo mamma tēti saturaties :D.Bet esam priecīgi, jo dēls visu ir sasniedzis pats, vecāki īpaši nebakstīja, lai dara, tikai gaidījām īsto mirkli :).Vakar ievēroju ka Emīls jau mācās pats mazgāties, jo ka atveru krānu viņš saslapina roku un mazgā vai nu muti vai dupsi vai puncīti. gadā un  mēnesī dēls pats izgāpj un iekāpj savā gultiņā.

Kad mazais to visu iemācījās mēs vairs gultā neatstājām, jo varēja izkrist no gultas. Un negribējām, lai kaut kas nopietns būtu, pietiek jau ka izkrita pāris reizes ārā.

Mans novēlējums dēlam-audz dēliņ liels un stiprs. Apgūsti ko jaunu katru dienu, tici saviem spēkiem Tev viss izdosies! Mīlu tevi:*

Mans bēbītis rāpo: Ko prot tavs mazais rāpotājs?

20130529152851-24489.jpg