Māmiņu Klubs iedvesmo – ēdināšana no pudelītes

Māmiņu Klubs iedvesmo – ēdināšana no pudelītes

29. Aug 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs ir patiešām tā vieta, kurā mēs viena no otras smeļamies daudz iedvesmas, padomu un pieredzes. Šajā reizē mani no sirds iedvesmoja šī konkursa tēma.

Tā man lika aizdomāties par to, vai arī man nebūtu laiks izmēģināt savus abus bērniņus uzticēt pieskatīšanai bērniņu tētim. Vienmēr es ar visu esmu tikusi galā tikai un vienīgi pati. Frizieris nāca uz mājām, pie manikīres bērnus ņēmu līdzi, bet jaunākā atvase, kam tikai gadiņš, vēl ēd manu pieniņu.

Domāju, ka jāsāk domāt par atradināšanu no krūts, bet pirms tam – jāieradina bērni pie apziņas, ka ar viņiem kopā var būt vēl kāds, ne tikai es.

Tātad – tētim tika likts priekšā pirmais uzdevums ar nosaukumu „Mamma pie friziera”. Nebija tās sajūtas – „kā nu būs, kā nu būs?”, tieši otrādi – es pie sevis pat nodomāju – viņam jātiek galā un viss, esmu pelnījusi beidzot atpūsties viena, pat, ja runa ir par vienkāršu friziera apmeklējumu.

Protams, pierakstījos frizierei ērtā pieņemšanas laikā un nepadomāju, ka tas taisni sakrīt ar jaunākās atvasītes pēcpusdienas krūts ēdienreizi pirms miedziņa. Tā kā viņš man guļ pa dienu divas reizes, tad šīs abas reizes pirms miega tiek arī pie mammas pieniņa. Nākošā ēdienreize ir vakarā un naktī.

Vīram pieteicu – pudelīte nosterilizēta, mans pieniņš atsaukts ledusskapī, pastāstīju, kā to ūdens peldē sasildīt, kā pārbaudīt tā temperatūru.  Pati devos savās gaitās, atklāti sakot, ar mierīgu sirdi.

Tā kā jaunākā atvasīte ir jau salīdzinoši „liela”, ar pudelīti problēmu tētim nebija, pie tam – tētis bija pat priecīgs, ka varēja beidzot pabūt ar bērniem viens.

Un tas iedvesmoja mani turpināt tādā pašā garā, jo gandarījums, kādu sniedz atpūta, ne ar ko nav salīdzināms. Pēc tam pienākt pie bērniņa ar smaidu sejā, bez noguruma ir daudz jaukāk, nekā ikdienas steigā un stresā rūpēties par bērniņu un aizmirst par sevi.

Piedalies konkursā: "Mazulis paēdis un mamma laimīga"