"Māmiņu Kluba" vēlējumu grāmata: ieraksti savu vēlējumu arī TU!

"Māmiņu Kluba" vēlējumu grāmata: ieraksti savu vēlējumu arī TU!

01. Jan 2014, 00:52 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Ar Jauno gadu mēs apsveiksim jau pavisam drīz, bet šodien,gatavojoties šim nozīmīgajam notikumam, vēlēsim viens otram kaut ko labu.

Vairāk labu vārdu, labu garastāvokli, lai Jaunais 2014. gads ikvienam no mums sāktos ar pozitīvām domām un tad viss iedomātais tiešām piepildīsies!

Māmiņu Kluba vārdā vēlu jums veselīgus, gudrus un labsirdīgus bērnus, pacietību, gudrības mīlestību, atrast laiku sev un atpūtai un visam pāri MĪLESTĪBU.

Bez mīlestības un bērniem dzīve ir nevērtīga..

Paldies par to, ka jūs esat!

Kristīne, Māmiņu Kluba portāla redaktore

31. Dec 2013, 14:32

Mazuļiem novēlu VESELĪBU, un tiem kuri jaunajā gadā uzsāks dārziņa gaitas ( tā kā mans puika) lai ir viegla iejušanās dārziņā.

Mammām novēlu, paklausīgus bērnus, veselību, daudz vairāk labo brīžus, un lai viss labais piepildās.

Baiba&Marks.

saulux10 saulux10 31. Dec 2013, 11:46

Jaunajā gadā visiem vēlu,pirmkārt, veselību,kas staro un plaukst,gudrus un paklausīgus bērnus,panākumus un sasniegumus iecerētajos sapņos un mīlošu ģimeni sev apkārt.Bet tie,kas jau kādu laiciņu vēlas tikt pie mazulīšiem-raženi bagatīgu gadu 🌷❤

meiva meiva 31. Dec 2013, 10:44

MK novēlu - tik pat lielu degsmi kā līdz šim. Lai nākošajā gadā darba kļūst vēl vairāk, jo tas nozīmētu, ka arī ģimeņu ar bērniem kļūst vairāk. 😀 Liels paldies MK čaklajām meitenēm par to, ka Jūs mums esiet!
Savukārt MK lasītājiem novēlu saticības, mīlestības pilnu gadu. Lai nākošajā gadā izdodas tas, kam šogad nedaudz nepietika laika, naudas, gribasspēka. Un priecāsimies par katru dienu, ko pavadām kopā ar saviem mīļajiem. 😀
Bet savām Decembra mammām: Šis mums ir bijis viens aizraujošs gads, laikam labākais no iepriekšējiem. Gads, kurā mēs visas, tā pa īstam kļuvām par mammām, ar visām no tā izrietošajām sekām. Jo par mammu jau nekļūst uzreiz, bērniņam piedzimstot. 😀 Ir mums bijuši kreņķi, satraukumi, asaras un bailes, bet pāri visam liels prieks un mīlestība. 😀
Tad nu, lai nākošajā gadā, mēs kā mammas kļūstam "gudrākas", lai mūsu spēki vairojas ar katru iedoto buču mūsu bērņukam un neizmērojamā mīlestība kļūtu vēl iespaidīgāka. 😀 Un jā, pāri visam tam - veselību!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 31. Dec 2013, 09:11

Novēlu visām Māmiņu Kluba ģimenēm veiksmīgu, bagātīgu un auglīgu nākamo gadu! Auglīgu bērniem, jaunām idejām, skaistiem un labiem darbiem!
Lai mums visiem kopā nākamais gads Māmiņu Klubā jautrs un interesants!
Ieeju Jaunajā gadā ar cerībām un labām domām!
Mīlu jūs!