Māmiņa testē Aptamil 2 Tabs papildu ēdināšanas piena maisījumu zīdaiņiem no 6 mēnešiem!

02. Jul 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“Māmiņu Kluba” māmiņu testā piedalās unikāls produkts – Aptamil 2 Tabs –, kas ir visā pasaulē pazīstams piena maisījuma zīmols, ko atzīst gan vecāki, gan veselības aprūpes speciālisti. Tas ir Nr. 1 produkts tirgū un Nr. 1 piena maisījumu zīmols, ko iesaka veselības aprūpes speciālisti visās trīs Baltijas valstīs***. Kopā ar četru bērnu māmiņu Elīnu noskaidrosim, kāpēc viņa izvēlas tieši šo piena maisījuma veidu.

Elīna: Bērni ir lielākā bagātība, kas mums ir un kas paliks pēc mums. Patiesībā, ikdienā mums diezgan daudz iesaistās un palīdz auklīte, jo ar četriem bērniem nav viegli, bet tajā pašā laikā lielie bērni mēdz būt arī palīgi un labprāt izrāda interesi kādu reizi pieskatīt brāli, bet pamatā tie ir mani un vīra vecāki. Mēs visi kopā viens otru atbalstām. Vieglāk noteikti nekļūst. Katra grūtniecība ir kā pirmā grūtniecība un arī pats sākuma posms ir gandrīz kā pirmo reizi, jo daudz kas jau ir no lielajiem bērniem aizmirsies.

Mātes piens ir vislabākais uzturs mazulim pirmajos sešos dzīves mēnešos un vēl ilgāk. Tajā ir visas nepieciešamās uzturvielas, lai mazais augtu un attīstītos!

Elīna: Oliveram ir 8 mēneši. Ar barošanu mums ir veicies dažādi. Sākumā baroju ar krūti, bet mums šis pasākums īsti nesanāca un tagad lietojam Aptamil 2 Tabs papildu ēdināšanas piena maisījumu.

Aptamil 2 Tabs piena maisījums ir unikāls ar to, ka ir tabletes formā. Viena tablete ir līdzvērtīga vienai mērkarotei. Aptamil 2 Tabs ātri izšķīst ūdenī un ir īpaši viegli lietojams, ja iecerēts ar mazo doties ārpus mājas.

Elīna: Aptamil 2 Tabs papildu piena maisījuma informāciju redzēju internetā un arī veikalu plauktos un nolēmām izmēģināt. Tas likās ērtākais veids*, īpaši naktīs sākumā. Tā kā mūsu ģimenei ļoti patīk ceļot, ērtākais veids* likās Aptamil 2 Tabs tablešu forma, kad var paņemt līdzi nepieciešamo daudzumu un nav jāber pulveris.

Aptamil 2 Tabs papildu ēdināšanas piena maisījuma pagatavošana ir ātra un vienkārša*. No sākuma uzvāra dzeramo ūdeni un atdzesē līdz 40 grādiem. Tad pudelītē ielej nepieciešamo daudzumu ūdens un pievieno atbilstošo Aptamil 2 Tabs tablešu skaitu. Pudelīti aizskrūvē un vismaz 10 sekundes kārtīgi to sakrata, lai tabletes pilnībā izšķīstu. Pagatavoto papildu ēdināšanas piena maisījumu ieteicams izlietot 2 stundu laikā no pagatavošanas brīža.

Elīna: Noteikti arī citām māmiņām iesaku izmantot Aptamil 2 Tabs, jo to ir ērti pagatavot.

Atceramies, ka mātes piens ir vislabākais mazulim, tomēr nereti mammas īslaicīgi vai arī uz ilgāku laiku piemeklē dažādas situācijas, kad krūts barošanu var kombinēt ar papildu ēdināšanas piena maisījumu. Pirms sākt lietot šo produktu, ieteicams konsultēties ar veselības aprūpes speciālistu.

Elīna: Es apzinos, ka krūts barošana ir vislabākais, kas var būt mazulim, ne velti to sauc par ekskluzīvu barošanu. Tomēr es jau 12 gadus esmu uzticīga Aptamil 2, sākot ar pirmo bērnu un tagad jau ar ceturto mazuli.

 

Par Aptamil 2 Tabs sastāvu:

●      Papildu ēdināšanas piena maisījuma pulveris tabletes formātā (1 tablete = 1 mērkarote)

●      Ātri izšķīst ūdenī

●      Vieglāka pagatavošana*

●      Vieglāka barošana naktī*, vieglāk uzskaitīt vajadzīgo daudzumu

●      Viegli paņemamas līdzi, dodoties ārpus mājas

●      Piemērotas lietošanai paralēli pulvera formāta maisījumam

●      Satur C un D vitamīnus, kas veicina normālu imūnsistēmas darbību**

●      Omega-3 (ALA & DHA) - Omega-3 (ALA) veicina normālu bērnu augšanu un attīstību**

●      Omega-6 (AA & LA)

●      Bez pievienotas palmu eļļas

*Vienkāršāk sagatavot salīdzinājumā ar pulvera formāta maisījumu

**Sabalansēts uzturs un veselīgs dzīvesveids pozitīvi ietekmē jūsu mazuļa veselību un labsajūtu

***Veselības aprūpes speciālistu aptauja Latvijā, 2024, KANTAR, N = 81.