Madara nav raudājusi ilgāk par 5 minūtēm! Kā?

31. Mar 2014, 14:27 LvMomi LvMomi

   Jau grūtniecības laikā ļoti interesējos par mazuļu apkopi, audzināšanu un citām ar mazuļiem saistītām niansēm, jo kā jau katrs vecāks vēlējos būt visam gatava. 

  Madariņa piedzima kā ļoti mierīgs bērns. Slinkākā visā nodaļā. Bija jāmodina ,lai uzēstu..tātad ar miegu problēmu nebija. 

  Nu viņai drīz būs divi mēnesīši un ir sākušies niķi un kolikas. Nav bieži ,bet tomēr. Kad pirmo reiz dzirdēju viņas histērisko raudāšanu.. iestājās maza panika. Mainīju autiņus - nelīdzēja, pabaroju - nelīdzēja, samīļoju - nelīdzēja. Tad nu atcerējos šo video un liku zināšanas lietā. Mums ir noderējušas visas piecas pieminētās nomierināšanas metodes. 

Ietīšana

Nolikšana uz sāniņiem

Šūpināšana

Šušināšana

Māneklītis

   Ja mazajai uznāk raudiens uz pārtinamā galdiņa procesa laikā ,tad izmantoju telefona aplikāciju white noise (kondiceoniera sakņu). Te kā alternatīvas vēl izmantoju fēnu vai, ja esam vannas istabā, tad atgriežu krānu, jo arī tekoša ūdens skaņa bērniņu nomierina un pieder pie šiem tā sauktajiem baltajiem trokšņiem . Lai mazā neraud tik ļoti ,jo no tā uzvelkos un bērniņam nekāda labuma. Un pēc tam ietinu vai nu plānā sedziņā vai swaddle me autiņā. 

Lai varētu paralēli kaut ko darīt, mēdzu meitiņu tādu satītu likt sev uz ceļiem un šūpināt (pati guļus pozīcijā). Šādi esam atklājušas ,ka mums vislabāk iziet vēderiņš un arī gāzītes. 

Kad mazā ir iemigusi , lieku viņu gultiņā :) Ar šīm metodēm Madariņa nekad nav raudājusi ilgāk par 5 minūtēm. 

Cerams jums noderēs padomi ;) 

LvMomi LvMomi 31. Mar 2014, 15:39 čabule

Jauki 😀

Vispār gribētos dzirdēt vai šis viss darbojas arī uz citiem bērniņiem 😀 Itkā vienkārši soļi un uz manu strādā.

čabule čabule 31. Mar 2014, 15:24

noderīgi,,,