Māneklīšu pasaulē

Māneklīšu pasaulē

07. Oct 2013, 16:00 meiva meiva

Sveikas, 

Arī mūsu mājās ir tāda lieta kā māneklītis, jeb kā mēs to saucam knupītis. Nav jau tā, ka esmu to pretiniece, bet nebija arī tā, ka rautin rāvos to lietot. 

Māneklīti sāku lietot vēl slimnīcā esot, jo dēliņš bija slinks uz zīšanu, tad nu daktere ieteica dot māneklīti, lai reflekss attīstītos. 

Protams, neiztika arī bez kurioziem. Slimnīcā esot un vēl īsti nesaprotot kas ar mani noticis nu nekādi to knupīti nevarēju iedabūt sava bērna mazajā mutītē un vēl nobrīnījos, ka pirmo reizi redzu tik dīvainu lietu. Parasti taču tie izskatās citādi. Tad nu labi, ka daktere mani nenosauca par lielāko dīvaini pasaulē, kas savam bērnam cenšas mutē ielikt māneklīti ar visu drošības plastmasu uz tā. :) Lieki piebilst, ka jutos dumji, lai gan tagad pašai par savu muļķību nāk smiekli. Nu kam gan negadās!? :) 

Pirmais māneklītis man tika uzdāvināts. To man uzdāvināja kolēģi. Fhilips Avent, ar luminiscējošu kātiņu un pavadtekstu - lai tu tumsā mazo nepazaudētu. :)

20131007154316-40897.jpg

Iesākumā iztikām ar vienu māneklīti, jo tas bija nepieciešams vien brīžos kad bija gražīgs garastāvoklis vai pirms miedziņa. 

Kad šis māneklītis kļuva par mazu, jeb nokalpojis savu laiku, nopirku jaunu komplektu. Un te, jau atkal es devu priekšroku Avent līnijas produktiem. Pavisam vienkāršs, lakonisks. Bez rišām, krāsām un bildēm. Tikai viens mīnuss - tā kā tas ir caurspīdīgs, tad mājās šad un tad rodas grūtības ar tā atrašanu. :)

20131007154758-73660.jpg

Tā kā šobrīd dzīvojam pa divām pilsētām, kas nozīmē divām mājām, tad šī ir tā lieta, kam obligāti jābūt ceļojuma somā. Un ne jau tādēļ, ka ļoti liela nepieciešamība, bet lai sirds būtu mierīga. Tad nu reiz dototies uz Rīgu, ciemos, biju šo svarīgo lietu aizmirsusi mājās. Nācās iet tuvākajā veikalā un iepirkties. Tā kā veikalā nebija pieejama Avent produkcija, iegādājos Canpol babies knupīti. Tā mans dēliņš kļuva par vēl viena, šoreiz jau krāsaina knupīša īpašnieku. 

20131007155139-87042.jpg

Laiks iet, dēliņš aug un māneklītis ar katru dienu kļūst arvien nevajadzīgs. Es ar interesi esmu izlasījusi to, kā citas mammas atradina mazos no māneklīša, jau gatavoju pati savu stāstiņu, bet ... viss iet uz to, ka mans puika pats varētu no tā atteikties, jo vai nu lielam vīram piedienas staigāt ar knupi mutē. :)

Kristīne

Blogu konkurss: Mana mazuļa mīļākie māneklīši 

20131002132449-89351.jpg

meiva meiva 07. Oct 2013, 16:02

Māmiņu kluba meitenes, lūdzu palīdziet 😀 nejauši nospiedu saglabāt bez nosaukuma. Nosaukums - Mūsu māneklīšu stāstiņi. Paldies 😀🌷