Lindex 2015. gada rudens galerija

Lindex 2015. gada rudens galerija

07. Aug 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lindex rudens kolekcijā ir vērojamas brīvu un garu apģērba kārtu kombinācijas, mākslinieciskas apdrukas, kā arī liels uzsvars likts uz krāsām, biksēm un svārkiem.

„Siluetu interesantu padara izsmalcinātas apģērba kārtas, piemēram, klājot garu pāri garam, svārkus pāri biksēm vai veidojot daudzas apģērbu kārtas. Svārki un bikses acīmredzami ir galvenajā uzmanības lokā, un šiem iecienītajiem apģērbiem ir aizraujošas formas, garumi un audumi,” atklāj Nina Stārka (Nina Starck), Lindex dizaina nodaļas vadītāja.

Rudens kolekcija ir veltīta ne vien biksēm un svārkiem, bet arī krāsu daudzveidībai. Paletē ir daudz klusinātu rudens toņu, piemēram, rūsganais, sinepju un bēšais.

„Mūsu apģērbi ilgu laiku ir bijuši melnbalti un neitrālās krāsās, tāpēc šie rudens toņi lieliski atsvaidzinās rudens garderobi,” piebilst Nina Stārka.

Visām jaunajām biksēm nevainojami piestāvēs džemperi (lielākajai daļai no tiem ir augsta apkakle). To var vilkt kā aktuālo apģērba augšdaļu, vai arī tas var vīdēt zem bezpiedurkņu jakas vai krekliņa.

Arī džinsi būs pieejami dažādos siluetos: aktuālākie ir modeļi ar augstu jostasvietu un ar konusveida starām. Veidojot stilu, mums ļoti iepatikās dubultais džinsu salikums (džinsi kopā ar džinsu auduma apģērba augšdaļu).

kerstyna kerstyna 07. Aug 2015, 21:17

6. mētelītis Ok. unnn vairāk nekas.