Lielisks palīgs jaunajai māmiņai!

12. Dec 2019, 21:20 Alīna Mola Alīna Mola

Esmu māmiņa 8 nedēļas un vislielākās grūtības man līdz šim sagādāja iziešana ārpus mājas bez mazuļa uz ilgāku laiku, jo bērns tiek barots tikai ar krūti.
Draudzene ieteca pamēģināt piena pumpi, jo atslaukšana ar rokām neveicās, arī ārsts teica, ka labāk ir lietot pumpi, jo, atslaucot ar rokām, var pārlieku traumēt krūti. Piena pumpis to dara vienmērīgāk un saudzīgāk.
Ar Philips produkciju esmu pazīstama, tāpēc arī pievērsu uzmanību Philips Avent pumpim.
Šis piena pumpis mani patīkami pārsteidza ar savu vienkāršību. To lietot ir ļoti ērti. Tas ir viegls. Izgatavots no caurspīdīga materiāla, kas man šķiet ļoti pareizi, jo varu pārliecināties par tā tīrību pēc dezinfekcijas. Pateicoties mazam izmēram to ir viegli pārnēsāt līdzi rokassomā. Patīk arī tas, ka tam ir aizsargvāciņš, kas pasargā no netīrumu iekļūšanas, it īpaši reizēs, kad tas tiek paņemts līdzi.
Pumpja komplektā esošā pudelīte patīk arī mazulim, jo neatgrūž to kā māneklīšus. Tas arī ir vēl viens iemesls, kāpēc sāku lietot šo piena pumpi, jo atslauktu pienu varu paņemt līdzi pudelītē, kad dodamies ar bērnu uz publisku vietu, kur nav iespējams pabarot izņemot kā ar pudelīti.
Ar pumpi esmu ļoti apmierināta, to bieži lietoju. Vienīgais mīnusiņš tam, ka tas ir darbināms manuāli, līdz ar to nogurst roka. 

Pavisam aizmirsu par vēl vienu būtisku priekšrocību. Patīk, ka šim pumpim nav nevienas sīkas metāla detaļas. Izjaucot to pa detaļām, tās izskatās super drošas un ar tām nevar savainoties.

Piena pumpi ņemu līdzi ārpus mājas un izmantoju to, piemēram, automašīnā. Kamēr braucu mājās, man jau ražojas nākamā piena porcija :)

Kad mammas nav mājās, mazuli var pabarot tētis. Tēvam tas atvieglo mazuļa mierināšanu un mamma var būt prom ilgāku laiku.

Pievienoju bildes no ikdienas.