Lieliska pudelīte ar krūti ēdinātiem mazuļiem

Lieliska pudelīte ar krūti ēdinātiem mazuļiem

21. Aug 2013, 11:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šo pudelīti izvēlējos testēšanai, jo tās ražotājs sola, ka mazulis, kas ēd mammas krūts pienu, to iemīlēs un no tās dzers. Mana meitiņa neko izņemot krūti līdz šim neatzina, bet Avent pudelīti, kas mums bija vecā parauga, kategoriski atteicās ņemt, un es arī neuzspiedu, jo tai bija ļoti garš knupītis, un bērniņš bieži aizrijās.

Tiku pie jaunās AVENT, un tās forma man ļoti patika, tā patiešām līdzinās sievietes krūtij.

Meitiņu ņēmu rokās kā uz krūts ēdināšanu un devu pudelīti, sākumā, protams, viņa samulsta un pirmās dažas sekundes spītējās, izlēja pieniņu, un tas viss atkārtojās vairākas reizes. Es gribēju mazulīti pieradināt pie pudelītes, lai varētu iziet no mājas un atstāt viņu kādam citam pieskatīšanai, galu galā - atmetu ar roku un nekāda rezultāta nebija. Man nebija pacietības. Tad pēc laiciņa sāku visu no jauna, un man par brīnumu, mums tā lietiņa aizgāja!

20130827215313-22470.jpg

Ja mazulis tiek ēdināts ar krūti, būs vajadzīgs laiks, lai bērniņš pie pudelītes pierastu. Bet pie šīs pudelītes pierast būs daudz vieglāk, te ir arī antikoliku sistēma, kurai pateicoties netiek sarīts gaiss, un tas ir ļoti liels pluss.

Vienīgais mīnuss ir tajā, ka vāciņu, kas uzlikts uz pudelītes, ar mitrām rokām ir grūti noņemt.

Bet pudelīti vērtēju uz 5+

Paldies par iespēju testēt!