Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Kārlīša pirmais lielais festivāls

Laimīga mazuļa dienasgrāmata: Kārlīša pirmais lielais festivāls

05. Jun 2018, 22:10 Melānija Melānija
 Sēžu sava mazuļa gultiņai blakus, klausos sirdij tīkamu mūziku un šķirstu telefonā galeriju. Kas tik pa šo nedēļas nogali nav sadarīts. Kur tik nav būts un kas vēl tikai priekšā. Prātā dzimst neskaitāmas idejas par vasaras plāniem un pasākumiem kurus jāapmeklē kopā kā nu jau ģimenei. 

Pirmā mūsu lielā balle kurā mēs ar Kārlīti bijām ir Māmiņu kluba rīkotais vasaras festivāls. Artūrs darba dēļ mums nepievienojās, bet tas mūs neapturēja doties uz šo jautro un skaisto pasākumu.  Un nebijām jau divi vien, jo mums pievienojās vēl viena lieliska ģimene. Viegli nebija, bet pie visa ir jāsāk pamazām pierast. Lielāki vai mazāki trokšņi, ballītes, vasaras festivāli un piedzīvojumi būs mūsu ikdiena. Es neesmu mamma mājās sēdētāja! 

 Māmiņu kluba meitenes paldies Jums visām un visiem par šo pasākumu. Tas bija kaut kas Woww! Manas un Kārlīša acis šaudījās uz visām debess pusēm. Ja vien mēs būtu jau mazliet lielāki, tad es droši zinu, ka mēs būtu piedalījušies visās atrakcijās un spēlēs kuras piedāvā festivāls. Man ļoti patika lēnu garu staigāt pa šo parku un izbaudīt lielisko atmosfēru. Visapkārt neskaitāmu bērnu smiekli un čalas. Visur mazie spēlējas, dauzās un jautrojās kopā ar savām ģimenēm un draugiem ar kuriem nesen iepazinušies. Mēs vērojām visu un visus no malas, jo mums abiem bija mazulīši kas guļ ratiņos un īpaši daudz vēl neko nemāk. 
Es tiešām novērtēju to, ka pie katra stendiņa es varēju pieiet un pajautāt jebkuru sev interesējošu jautājumu. Varēju degustēt, nogaršot, pasmaržot, pamēģināt, izbaudīt un pat aizvest mājās kādu testerīti. Biju plānojusi izbaudīt šo dienu pilnvērtīgi un tā arī bija. Beidzot ar lielisku atlaidi nopirku mazulim BioGaia protectis Lactobacillus reuteri pilienus, par kuriem biju dzirdējusi lieliskas atsauksmes. Un paldies meitenēm kas par tiem mums pastāstīja. Ļoti vērtīgs un labs ir šis produkts kuru mazulis var lietot jau kopš dzimšanas.
Tieši tik pat ļoti man patika tas, ka visi bija patiesi laimīgi un atsaucīgi. Mans sapnis jau grūtniecības laikā bija Pranamat ECO paklājiņs, bet līdz šim es to pamēģinājusi nebiju. Festivālā šī iespēja mums visām tika dota. Tās tiešām bija patīkamas sajūtas pirmo reizi uz paklājiņa guļot. Pirmajā minūtē bija nepatīkami asas sāpes, bija pat jāsakož zobi un jāiekārtojas ērtāk, bet pēc tam jau pierod. Skubinošas, dedzinošas un mazliet sāpīgas ir pirmās 10 minūtes, bet pēc tā lietošanas sildošā sajūta no muguras nepazūd vēl ilgu laiku. Paldies par šo iespēju, jo nu šis paklājiņš ar 15% atlaidi ir arī manās mājās! 
20180605220814-44581.jpg
Es kā barojoša mamma novērtēju Bella Happy stendu, jo tur bija iespēja paslēpties un pabarot savu mazulīti, kā arī nomainīt autiņbiksītes. Starp citu mums tās nebija jāvelk ārā no somas, jo tās mums iedeva. Pieejami bija paklājiņi, mitrās salvetītes un daudz kas cits, kas nepieciešams lai mazo zaķēnu apkoptu. 
Paldies MiLovey par fantastisko bambusa un kokvilnas mīļautiņu, jo tas mums šajā saulainajā laikā ir milzīgs palīgs lai paslēptos no spožajiem saules stariem. Šis materiāls ir ļoti pateicīgs un viegls. Zem tā mēs esam slēpušies lai uzēstu un ne tikai. Ja man ir auksti, tad tajā ietinos arī es. Šīs bija mīļš un vērtīgs pirkums+ es saņēmu 10 eiro atlaidi nākamajam pirkumam interneta veikalā un mazais Kārlītis saņēma dāvaniņā  ļoti mīkstu mīļlupatiņu.  
Šādi varētu skaitīt, un skaitīt kā arī stāstīt par jebkuru stendiņu kas bija šajā festivālā. Neskaitāmas atlaides gan veikalos, gan arī uz vietas. Tas bija tā vērts, jo tāda iespēja katru dienu netiek dota! 
 
Paldies Māmiņu klubam par šo vērtīgo festivālu un iespēju izrauties no māmiņu ikdienas un veltīt laiku gan sev, gan mazajiem mazliet citādāk.
Mūsu ģimene novērtē Māmiņu kluba rīkotos pasākumus, ka arī mēs esam no tiem, kas atbalsta MK  izveidoto Labdarības fondu. Aicinu atbalstīt arī Tevi, jo mēs esam par laimīgām ģimenēm!