Kur doties ja bērniņam vajag "apkopi" ?  Jeb mana pieredze ar telpām kur pabarot un pārģērbt mazuli.

Kur doties ja bērniņam vajag "apkopi" ? Jeb mana pieredze ar telpām kur pabarot un pārģērbt mazuli.

12. Jun 2017, 22:10 lauruxs87 lauruxs87

Domāju ka daudzas māmiņas kas dodas pastaigā ar mazuli ir nonākušas situācijā kad nepieciešams vai nu pabarot mazuli , vai vajag nomainīt autiņbiksītes. Nu jā var jau doties uz kādu kafejnīcu vai meklēt kādu sabiedrisko tualeti. Taču tajās vien ir pārtinamā virsma kur no mainīt autiņbiksītes. Un barot nāksies uz poda. Bet lab, šeit būs mana pieredze ar tirdzniecības centriem kuros es pati esmu bijusi un  kur ir bijusi iespēja mazo , gan pabarot, gan mainīt pamperus.No dažām telpām arī bildes.

TC "Dole"

20170612212947-70405.jpg

Ja esat Ķengaraga promenādē un rodas nepieciešamība , pēc barošanas telpas, tad iesaku TC "Dole ", kas atrodas Maskavas ielā 357, Rīga. Netālu no promenādes. Telpa pietiekami plaša lai iebrauktu ar ratiem. Ir dīvāniņš, bet neliels mīnusiņš krēslam nav atzveltne, mazliet jāiemanās lai pabarotu. Ir pārtinamā virsma. Ir arī mazais bērnu podiņš. Tātad, ja esat ar nedaudz lielāku bērnu tad mammai nav jātur bērns, lai tas neiekristu lielajā podā. Šī vieta man patika.

TC "Origo"

20170612213538-84708.jpg

Kad ar pirmo bērnu man vajadzēja izmantot tualeti Origo, es biju vīlusies. Jo nezināju ka tāda ir arī 2 stāvā. Es izmantoju to kas bija 1 stāvā. Un tā bija apvienota ar invalīdu tualeti. Vienīgais pluss bija ka ir krēsls uz kura apsēsties. Bet tā bija arī vienīgā reize kad to izmantoju. Tad parasti gāju uz Stokman, kad man vajadzēja izmantot tualeti. Taču pavisam nesen staigājot pa 2 stāvu pamanīju ka arī Origo ir māmiņu istaba un tad nu nolēmu izpētīt. Un es biju patīkami pārsteigta. Plaša, ērta. Nu nekādu mīnusu. Pat barošanai krēsls ļoti ērts. Un  tualete bezmaksas.Ja nu esat Origo tuvumā , noteikti eejiet uz 2 stāvu.

tc "Domina"

20170612214306-54130.jpg

Zinu ka agrāk bija ērta barošanas telpa Mothercare veikalā, bet diemžēl man nebija iespēja tur pabūt. Bet biju parastajā barošanas telpā.  Telpa pietiekami plaša lai iebrauktu ar ratiem. Pārtinamā virsma ir, bet nebūs visai ērta. Ir krēsls uz kura var apsēsties , bet nav ne atzveltnes un nav arī īpaši ērts. Nav bērnu pods. Kopumā telpa nav slikta. 

TC "Stockmann"

20170612214840-60947.jpg

Atrodas 4 stāvā. Var nokļūt ar liftu. Atslēga jājautā blakus esošajā veikalā Hugo boss.  Telpa ir pieteikami plaša, lai iebrauktu ar ratiem. Ērta izlietne. Ir krēsls barošanai. Ir arī podiņš bērnam. Mīnuss pārtinamā virsma bez matracīša.

Galerija Centrs

20170612215242-69896.jpg

Ja nu esat Vecrīgas tuvumā , tad iesaku izmantot šo telpu. Neatceros kurā stāvā bija, varbūt 4 stāvā,bet ir norādes. Var nokļūt ar liftu. Ērts barošanas krēsls. Pārtinamā virsma ar matracīti. Var ērti pārģērbt.
Nav bērnu pods.  Telpa ir maza , bet neteiktu ka ļoti šauri.

Gallerija Rīga

20170612215704-74782.jpg

Ja esat Dzirnavu ielā pie Brīvības ielas, tad var doties uz Gallerija Rīga. Šeit biju ļoti vīlusies.
Pusi , nu visma ir krēsls kur apsēsties, ir pārtinamā virsma.
Mīnusi. Oi, man sanāca daudz. Telpa aizslēgta, nekādas norādes kur meklēt atslēgu. Sākumā domāju ka kāds iekšā. Labi ka tuvumā bija apkopēja kura man durvis atslēdza. Telpa ļoti maza un neērta. Biju gaidījusi labāku. Bet ja nav izejas, un ļoti vajag , tad der arī šādi.

" Šarlotes poliknīnika"

Atrodas Šarlotes ielā 1 Rīga. Ja nu gadāties šeit tuvumā un ir nepieciešamība pabarot vai pārtīt bērnu. Iesaku. 1 stāvā tualetē ir tikai pārtinamā virsma. Bet ja vajag pabarot, tad 2 stāvā asevišķa telpa kur pabarot un pārtīt mazo. Bildes diemžēl nav jo esmu aizmirsusi uzbildēt.

"Veselības centrs 4" ( Kr. Barona ielā)

Ja nu gadāties šajā centra pusē , tad Krišjāņa Barona iela 117, Rīga ir VC4 filiāle. Var iekļūt ar ratiem. Pārtinamā telpa atrodas aiz aizslietņa. Mīnuss nav tualete, bet ir pārtinamā virsma un krēsls. Tualetē nav pārtinamā visma.

Tāda ir mana pieredze ar šādām vietām. Ceru ka kādam noderēs mani ieteikumi. Jaukas jums pastaigas.

Bildītes no mana personīgā albūma.