Krūts ēdināšanā glābējs piena bankas veidošanā-AVENT piena sūknītis

Krūts ēdināšanā glābējs piena bankas veidošanā-AVENT piena sūknītis

16. Dec 2019, 00:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar piena atlaukšanu biju jau pazīstama, jo ar pirmo mazuli pieniņu mēģināju atslaukt dažādu iemeslu dēļ.  Pieniņu atlaucu , gan lai uzkrātu piena banku, reizēm, kad mazo jāpieskata tētim vai omītei, gan lai  noslauktu lieso pienu, jo mazajam metās izsitumi, tāpēc ar dakteri mēginājam dažādus variantus. Pieniņu atslaucu ar citu pumpīti, kas bija ļoti neērts, vecmodīgs un sagādāja nepatīkamas sajūtas.

Ar otro mazuli,kuram jau ir 5 mēneši.  vēlos uzkrāt piena banku, jo svētkiem tuvojoties  mazulis būs jāatstāj vecmammas uzraudzībā. Mazulis labi jūtas citu personu klātbūtnē, tāpēc ar to nevajadzētu būt problēmām .

Philips Avent manuālajam rokas pumpim ir ļoti patīkams un askētisks dizains. Pirmajās reizēs nedaudz  bija nedaudz jāpierod un jaatrod  ērākā poza, lai piens nāktu vieglāk.  Ļoti patika maigais uzgalis pumpim, kas krūtij neradija nepatīkamas sajūtas.

Ļoti patīk, tas ka pumpītis ir ļoti viegli izjaucams un saliekams ,kā arī nav mazu detaļu, kas laika gaitā var nozust.  Noteikti pirms pirmās lietošanas reizes jāatrod nesteidzīgs mirklis, kad mazais guļ, lai instrukciju un ieteikumus kārtīgi izlasītu un nosterelizētu piena pumpi.

Pats ielākais plus,manuprāt ir tas, ka piens tiek atslaukts uzreiz pudelītē. Tas noteikti noder tām reizēm kad pieniņu plāno izlietot tuvākajā laikā.  Uzskrūvē vāciņu un ir gatavs lietošanai. Tas noteikti noderēs mammām, kurām  bērna barošana ar krūti sagādā sāpes saprēgājušu krūtsgalu dēļ vai laikā ,kad mazais ļoti kož  krūtī. Kā arī daļa,kura liekas pie krūts ir mīksta un patīkama.

Pašreiz būs jāsaprot īstais piena atslaukšanas brīdis, kad pieniņa ir vairāk. Šobrīd mazais mēneša laikā ir samērā maz uzņēmis, tāpēc iezogas mazas raizes par to, vai mazajam pietiek pieniņš. Kā arī vai ēdīs no pudelītes? Ar pirmo puiku šī bja liela problēma, jo atstājot ar kādu, mazais gandrīz pilnībā neēda un ieēda vien pāris ml , lai pietiktu spēka sagaidīt mani mājās.