Sveicam Bērnu aizsardzības dienā: velti dienu viņiem!

Sveicam Bērnu aizsardzības dienā: velti dienu viņiem!

01. Jun 2013, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien sveicam visas Latvijas bērniņus Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, kad īpaši uzmanību vajadzētu pievērst ar šo tēmu saistītām lietām. Kopā būšana ar bērnu vienmēr pasargā viņu ne tikai no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, bet arī - iemāca bērnam to, cik nozīmīgs ir ģimenes atbalsts dažādos brīžos. Svarīgi ir kopā priecāties, un dažkārt arī kopā paraudāt. Ģimene ir tā vieta, kur neviens un nekad nebūs lieks. Un tieši tāpēc šajā īpašajā dienā aicinām Jūs visas piedalīties konkursā!

Pastāsti, ko ŠODIEN kopā ar bērnu dari, parādi, kā baudāt kopības mirkļus, parādi, kā rotaļājaties, kā dodaties pastaigā. Pastāsti, kādas pārdomas tevi raisa šī diena, un ko tev nozīmē šie jaukie kopības brīži. Priecāsimies arī, ja dalīsies pārdomās par Starptautisko bērnu aizsardzības dienu šī konkursiņa ietvaros! Pastāsti, kas, tavuprāt ir pilnvērtīga bērnu aizsardzība, un pastāsti, kā savu bērnu sargā tu. Kas ir tās vērtības, zināšanas, kuras tu noteikti gribētu, lai bērniņš pārmanto no tevis.

Kā piedalīties konkursos?

- Pievieno savu blogu sadaļā Bēbītis, izvēloties tagus - Blogi un Konkursi

- Atceries pievienot stāstam arī fotogrāfijas!

- Spied Saglabāt un tavs stāsts ieceļos portālā!

Balva

20130325101012-23402.jpg

Mega bloks skaitļojamie kluči, kas palīdzēs ātrāk apgūt sarežģīto skaitļu pasauli.

Kopš 1985. gada zīmols MEGA Brands ir viens no pasaules līderiem starp konstruktoru rotaļlietām. Mēs piedāvājam bērniem iespēju brīvā veidā izmantot savu radošumu un iztēli, ļaujot viņiem neierobežoti rotaļāties. No Maksi līdz Mikro konstruktoriem, jautrie, drošie un kvalitatīvie produkti seko bērna izmaiņām viņa augšanas un attīstības fāzēs.

Veiksmi!

Padarīsim Māmiņu Kluba portālu krāsainu kopā!

Konkurss norisinās tikai šodien, 1. un rīt, 2. jūnijā! Uzvarētāju noskaidrosim jau pirmdien!

Māmiņu Klubs