Kādas būs Ratiņu parādes nominācijas? Uz tikšanos 8.jūnija pasākumā!

Kādas būs Ratiņu parādes nominācijas? Uz tikšanos 8.jūnija pasākumā!

03. Jun 2019, 12:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šā gada 8.jūnijā Māmiņu Kluba Vasaras festivāla ietvaros, kas norisināsies kultūras pils „Ziemeļblāzma” parkā, notiks arī RATIŅU PARĀDE. Tas būs neaizmirstams notikums ar pozitīviem iespaidiem visiem pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem.

NEPALAID GARĀM!!

PIESAKIES RATIŅU PARĀDEI JAU TAGAD, AIZPILDOT ANKETU ZEMĀK!

Šajā gadā nodrošināsim grandiozas balvas un sakām jau lielu paldies RatuBirojs.lv, kas ir Ratu parādes galvenais atbalstītājs, nodrošinot balvas 15 nominācijās vairāk kā 750EUR vērtībā!

Galvenais nosacījums dalībai Ratiņu parādē –izrotāts bērnu transporta līdzeklis. Ierobežojumu nav – tie var būt gan bērnu ratiņi, gan leļļu rati, bērnu velosipēds vai skrejritenis. Ierobežojumu nav arī jūsu fantāzijai – jo spilgtāk un atmiņā paliekošāk, jo labāk! 

Dalībnieku un arī žūrijas ērtībām esam izdalījuši vairākas nominācijas, kuru ietvaros tiks noteikti favorīti. 

20180413151851-48887.jpg

Šogad kopā būs teju 30 nomināciju, kurā meklēsim uzvarētājus!

FANTĀZIJA

Izvēloties šo nomināciju, jūs varat pilnībā ļauties savam radošumam. Nominācija „Fantāzija” ietver arī visus pasaku tēlus, multeņu varoņus un viņu transporta līdzekļus. Jūsu izdomai šeit nepastāv nekādu ierobežojumu. Ļaujiet vaļu savai fantāzijai! 

TRANSPORTS

Šī nominācija ietver visus ratiņus, kuri dekorēti jebkura sauszemes, gaisa vai ūdens transporta stilā. Ja vēlaties, varat veidot arī tēta mīļākā auto mini versiju. 

DZĪVNIEKU PASAULE

Iespējas ir neizmērojamas – sākot ar kukaiņiem un zirnekļiem, beidzot ar žirafēm un ziloņiem. Liec lietā kastes, virves, audumus un radi brīnumu!

МAMMA, TĒTIS, ES - SPORTISKA ĢIMENE

Jūs aizrauj sports? Austrumu cīņas, futbols, hokejs, peldēšana, golfs, basketbols vai kāds cits sporta veids? Izvēlieties sev tuvāko sporta veidu, atbilstoši saģērbjaties, izrotājiet ratiņus atbilstoši tēmai un piedalieties parādē!

DABAS VELTES

Varbūt jūsu ģimene ir veģetārieši vai svaigēdāji, bet varbūt jums vienkārši ļoti garšo augļi, ogas, dārzeņi un citas dabas veltes? Tad noformējiet ratiņus atbilstoši šai tēmai un piedalieties parādē! Mēs jūs jau gaidām!

IZVIZINĀŠU!

Bērnu ratiņi jums vairs nav aktuāli?? Mēs jūs neesam aizmirsuši! Nominācija paredzēta velosipēdiem, skrejriteņiem, skrituļdēļiem un līdzsvara riteņiem.

LEĻĻU RATIŅI

Mazās princeses ar saviem leļļu ratiņiem arī ir pelnījušas, lai viņām tiktu radīta varbūt ne atsevišķa ratiņu parāde, bet sava nominācija Māmiņu Kluba Vasaras festivāla Ratiņu parādes ietvaros gan. Tāpēc izdomājiet kopā ar savām meitiņām, kā varētu izrotāt viņu leļļu ratiņus.

МANS HOBIJS

Īpaša uzmanība tiks veltīta tiem, kuriem patīk ar savām rokām radīt brīnumus – izšūt, šūt, zīmēt, fotografēt, adīt u.tml. Parādiet savu hobiju ratiņu noformējumā un piedalieties nominācijā „Mans hobijs”.

RATIŅU PARĀDES 2019

GRAND PRIX 

Bet atcerieties - bez dāvanām mājās neaizies neviens Ratiņu parādes dalībnieks!

Tāpat plānojam daudz un dažādas dāvaniņas no atbalstītājiem!

МĒS GAIDĀM JŪSU PIETEIKUMUS!

TIEKAMIES JAU 8.JŪNIJĀ!