Kad uzklūp liga

Kad uzklūp liga

07. Feb 2015, 23:52 sandux sandux

Slimošana nekad nav laikā un slimi bērni - tas ir briesmīgi. Kad nu tas notiek, jādodas pie ārstiem. Bet pirmā problēma, ja jādodas pie speciālista, ir milzīgās rindas. Piemēram, meita higiēnistu gaidīja pus gadu, tas pats ar acu ārstu. Un ja nu saslimšana nevar gaidīt? Pati taču neesmu speciāliste, lai noteiktu diagnozi un to, cik tas ir nopietni! Tā meita nopietno artrīta diagnozi saņēma tikai pēc gada, kopš bijām sākušas izmeklējumus...

Man ir paveicies ar ģimenes ārsti - viņas prakse ir nelielā doktorātā, tiek doti norīkojumi pie speciālistiem un uz analīzēm. Bet - pieraksts ir jāgaida divas nedēļas... Bet akūtajā stundā var nosēdēt pat pāris stundu un vēl kaut ko "pieķert" klāt.

Pie speciālistiem parasti dodamies uz BKUS Vienības gatvē. Tomēr jāpabrīdina citus vecākus - lai arī visi speciālisti, kas tu pieņem, liekas zinoši, tomēr ir pierādījies, ka daži tomēr nav tik labi. Tā arī mēs vienu nomainījām (to ieteica cita neatkarīga ārste), un mani par kvalitāti pārliecināja jau daudz garākā rinda.

Par mūsu pieredzi ar ātro palīdzību BKUS var lasīt te:

http://www.maminuklubs.lv/jaundzimusais/neatliekama-mediciniska-palidziba-bernu-slimnica-uzzini-kas-un-ka-255942/

Runājot par ārstiem, vecākiem bieži vien ir jābūt speciālistiem visās jomās, jo ārstu viedoklis dalās, bet saviem bērniem gribam sniegt pašu labāko... Veselību visiem!