KOMENTĀRU KONKURSS: Pastāsti par savas ģimenes mīļākajiem piena produktiem!

KOMENTĀRU KONKURSS: Pastāsti par savas ģimenes mīļākajiem piena produktiem!

19. Nov 2014, 13:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visi mēs zinām, ka piens ir veselīgs, tajā ir kalcijs, kas nepieciešams ikviena cilvēka kaulu stiprināšanai, un tajā ir arī ļoti daudz citu vērtīgu, cilvēka organismam nepieciešamu vielu. Vai tavā ģimenē dzer pienu? Kādi ir jūsu mīļākie piena produkti? Pastāstiet par to mums!

Balva

Balviņas no Kabrita:

20141119091228-42041.jpg 

mīkstā kaziņas rotaļlieta

T- krekliņš

kazas piena maisījumi - Kabrita 3

Kā piedalīties konkursā?

  • Pastāsti par ģimenes mīļākajiem piena produktiem un to, vai esat nogaršojuši kazas piena produktus?
  • Ja esat tādus nogaršojuši, pastāsti, kādus tieši: piens, siers utt.
  • Ja neesat nogaršojuši nevienu kazas piena produktu, pastāsti, vai to gribētu.

Dalies pieredzē tepat, komentāru joslā!

Konkursa uzvarētājus uzzināsim 21.novembrī!

Veiksmi!

Māmiņu Klubs

Konkurss tapis sadarbībā ar

20141114142759-96795.jpg

sandux sandux 19. Nov 2014, 12:37

Mēs lietojam piena produktus - gan sieru un sviestu, gan pienu un jogurtus, biezpienu un tā izstrādājumus. Mazliet mani mulsina tas, ka, ja ievēro skābo/sārmaino produktu principus, piens ierindojas skābajos. Bet tik un tā tā sniegtais kalcijs un citi labumi ir nenovērtējami.
Meita man ir mazēdāja, tāpēc es priecājos, ka viņa dzer pienu ar gardo salmiņu, kas piešķir tam īpašu garšu, lej pie brokastu pārslām. Pa laikam viņa nograuž pa kādam plēšamajam sieram un biezpiena sieriņam, uz maizes smērējam sviestu.
Es pati cenšos ēst veselīgi, esmu mēģinājusi arī kazas sieru, bet parasti izvēlos kādu liesāku izstrādājumu. Labprāt izmēģinātu arī citus kazas produktus.

19. Nov 2014, 10:41

Tākā esam no laukiem,piens ir mūsu ikdiena,to lietojam daudz un dikti.Veikala preku delam lakto produktus,kamēr govs pienu nelietojam.Mīļākie piena produkti musu gīmene ir siers,biezpiens,kefīrs,paniņas.Mums ir pašiem liels ganampulks,gan gotiņas,gan kaziņas jo esam lieli dzivniekmīļi un pašiem savi piena produkti arī ir.Kazas sieru esam paši taisījuši,garšo labi ja pieliek ķimenes.Kazas piens ir laba lieta,jo ta ģimenē tika izarsteta pat astma sakuma stadijā,to pierādija ka dzerot regulāri kazas pienu saka izzust simptomi.Tādēļ ļoti priecajamies ,ka mums ir sava produkcija ko varam lietot katru dienu!!😀

Lūk arī pierādījums,mūsu dāmas piena devējas!!!😀

nosiguldas nosiguldas 19. Nov 2014, 10:27

Mūsmājas mīļākie piena produkti ir tīrkultūra un Lakto. Pārējie piena produkti ir ikdiena, piens, krējums, jogurts, biezpiena sieriņi. Tas ir tas produktu klāsts ko ar dažām izmaiņām vienmēr pievienoju pirkumu grozam. Par biezpienu jāpiekrīt Mārai, bet es tad cepu biezpiena pankūkas vai biezpienmaizi.😀