Kā iztikt bez barošanas krēsliņa?

Kā iztikt bez barošanas krēsliņa?

05. Mar 2015, 19:33 kas_tas_tads kas_tas_tads

Mīļās mammas ar pieredzi, gribētu pajautāt jūsu viedokli, cik viegli vai grūti ir iztikt bez barošanas krēsliņā?

Nedaudz atkāpe - finanses ļautu iegādāties barošanas krēsliņu, bet mani kaut kā tie plastmasas monstri un koka krēsliņu lētais gals nu galīgi nesaista. Patīk atsevišķi modeļi, bet tiem cenas astronomiskas, domāju, par tādu naudu es katru dienu bērnu ar kaviāru varētu barot :) Dzīvoklis arī nav nemaz tik liels, negribas, ka krēsliņš aizņemtu vietu. Turklāt paši ēdam pie zema galdiņa - līdz ar to nav vajadzības pēc augsta krēsla - zems (bez jostiņām) mums jau ir.

Tad nu iezagusies doma, varbūt iztikt bez šī brīnuma. Pašlaik, kamēr mazā sāk tikai šo to pagaršot, viņa sēž man klēpī un viņu baroju. Bet ilgi jau tā nevarēs. Vai varbūt kaut kā var "motivēt" bērnu sēdēt arī parastā bērna krēsliņā un paēst? Man ir svarīgi, lai vismaz sēž, kamēr ēd - nevis skraida apkārt.

Mīļās, pieredzējušās mammas, vai kādas no Jums ir iztikušas bez barošanas krēsliņa? Cik grūti tas bija vai arī varbūt nemaz nejutāt nepieciešamību pēc tā? Būšu pateicīga par Jūsu viedokļiem, lai izlemtu, kā mums labāk darīt.

zabava_ zabava_ 07. Mar 2015, 13:47

Mums ir barošanas krēsliņs, bet biezi vien baroju uzsēdinot uz parastas taburetes! mazajm gads un 6, viņš ēd visur, pat stāvot, tapēc mēs varētu iztikt vēsā mierā. Protams, ja bērnam ir sliktāka apetīte un nepieciešams pierunāt lai mazais paēstu, tad krēsliņš atvieglo ikdienu. Bet kopumā mēs lietojam tik pa laikam 😀

kas_tas_tads kas_tas_tads 05. Mar 2015, 21:51 sanda_2012

Oriģināla ideja par to bļodu 😀

ziemelbriedis ziemelbriedis 05. Mar 2015, 21:13

draudzene nopirka barošanas krēsliņu, bērns atteicās sēdēt.
savus kad bija mazi un švaki ēdāji ciemos esot sēdināju bļodā un baroju, lai visas malas nav tošķītas un bērns nevar aizmukt 😀

kerstyna kerstyna 05. Mar 2015, 20:43

Ar lielo puiku iztikām bez. Mazajam tika iegādāts, bet tas vairāk tika izmantots kā "aresta" vieta.
No sākuma puiku vienkārši turēju klēpī, bet pēc tam uz spilvena sēdinājām pie lielā galda, ļai ēd kopā ar visiem . Nu barojamais krēsliņš ir lieta, ko varējām arī nepirkt.

Ilvija82 Ilvija82 05. Mar 2015, 20:01

Mēs arī plānojam iztikt bez krēsliņa, domāt par mazu koka krēsliņu un galdiņu!