Izmēģinājām Huggies Ultra Comfort un... bijām patīkami pārsteigti!

Izmēģinājām Huggies Ultra Comfort un... bijām patīkami pārsteigti!

04. Mar 2014, 00:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmā iepazīšanās ar Huggies autiņbiksītēm mūsu ģimenē bija tad, kad piedzima dēliņš. Huggies Newborn bija pirmās autiņbiksītes, ko vilkām jau dzemdību namā, un to itnemaz nenožēlojām, jo autiņbiksītes neizraisīja alerģiju, nebija noplūžu, un tām bija laba uzsūktspēja.

Bērniņam augot pārgājām no viena Huggies izmēra uz citu, sekojām līdzi jaunumiem.

Pēc tam pamēģinājām arī citu ražotāju autiņbiksītes. Nevarētu teikt, ka viss bija ideāli. Dažkārt bija "avārijas", dažkārt mazuļa āda tika sakairināta.

Kad kļuvu par zēna mammu, sāku saprast, ka fizioloģiski meitenēm un zēniem autiņbiksītes piepildās atšķirīgi, bet pamatā nevienām autiņbiksītēm īsti nekādu atšķirību nav.

Un te veikalu plauktos parādījās jaunās Huggies Ultra Comfort, kas ir divu veidu autiņbiksītes: meitenēm un zēniem. Ar interesi nolēmām izmēģināt jaunumu, testējot to.

Uzreiz varu teikt, ka biju patīkami pārsteigta. Salīdzinot ar iepriekšējām analogām Huggies produkcijas autiņbiksītēm, šīs patika daudz labāk.

20140303104105-50686.jpg

Košais dizains ar Disney personāžiem uzreiz piesaistīja bērna uzmanību. Parādīja ar pirkstiņu zīmējumus. Nosauca, kas kurš ir, parādīja, kur ir actiņas, kur deguntiņš un tamlīdzīgi. Man arī pašai ļoti patīk košs dizains, tāpēc Mickey Mouse arī man patīk. Manuprāt, tas ir kas jauks.

Uzreiz gribu uzsvērt, ka pamanīju atšķirību zēnu autiņbiksītēs no parastajām autiņbiksītēm: ir redzams, ka autiņbiksīšu priekšpusē ir iestrādāta papildus uzsūcošā kārta, kas atbilst mazo vīriešu fizioloģijai.

20140127140646-17636.jpg

Vēl pamanīju plato, elastīgo muguras daļas jostiņu, autiņbiksītes pateicoties tai, pieguļ ķermenim, nekur nenokarājas, nešļūc uz leju arī, kad bērniņš aktīvi kustas.

Patīkamas taustei. Ļoti mīkstas, kas arī nav mazsvarīgi.

Nepiepūšas starp kājiņām un tām ir augsta muguras daļa.

Mans bērns ir ļoti aktīvs, un šajās autīnbiksītēs ir redzams, ka autiņbiksītes viņa kustības it nemaz neierobežo.

Un pats svarīgākais - nekas nekur netek garām, noplūžu nav ne dienā, ne naktī, ne pastaigu laikā.

Dēliņš aktīvi apgūst podiņmācību, tāpēc autiņbiksītes izmantojam ar katru dienu aizvien mazāk un mazāk. Un, ja godīgi, man pat ir mazliet žēl, ka mums "autiņbiksīšu ēra" iet uz beigām, jo es nepaguvu kā mamma izbaudīt šo Huggies Ultra Comfort laiku, galu galā, ir tik svarīgi apzināties, ka bērniņam ir ērti, viss ir sauss, un nekas netraucē augt un iepazīt pasauli :)

Ir tomēr redzams, ka ražotāji ņem vērā savas iepriekšējās kļūdas un nianses, un šis variants ir ļoti veiksmīgs jaunums! Mums iepatikās!

 

Liāna