Huggies® biksītes meitenēm lauza manus stereotipus par biksītēm

Huggies® biksītes meitenēm lauza manus stereotipus par biksītēm

13. Aug 2015, 13:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kad mans pirmais bērniņš bija mazs, es biju diezgan skeptiska pret autiņbiksītes- biksītes. Man diemžēl bija iepriekš negatīva pieredze ar tām tieši uzsūktspējas dēļ. Iespējams, ka gadījās vienkārši slikta ražošanas partija.Nezinu. Jeburā gadījumā biju pārliecināta, ka vairs pie šāda veida biksītēm neatgriezīšos.

Kad piedzima otrais bērns, arī tad turpināju uzskatīt, ka autiņbiksītes- biksītes ir bezjēdzīgas un nesniedz īstu labumu. Tik ilgi līdz bija iespēja izmēģināt jaunās Huggies Pants autiņbiksītes- biksītes.

Sākotnēji es biju visai piesardzīga attiecībā uz izmēģināšanu, ka tikai atkal nesākas noplūdes... Bet manas bažas bija pavisam nevietā. Pat pāris stundu pēc autiņbiksīšu lietošanas autiņbiksītes nebija nokarājušās no urīna daudzuma, kas mani iepriecināja. Autiņbiksītes ražotas no mīkstiem materiāliem, kas ir nozīmīga priekšrocība. Tāpat drīz vien kļuva skaidrs, ja jālikvidē lielāki negadījumi, pietiek ar sānu atvēršanu, lai autiņbiksītes novilktu,kas man kā mammai šķiet ļoti parocīgi.

Tā kā meitiņa ir diezgan aktīva, par priekšrocību uzskatu arī faktu, ka tās var uzvilkt kā parastās apakšbiksītes.

Tāpat piesaistīja arī īpašais meitenīgais dizains, kas radīts īstām princesēm. 

Liels paldies,ka sniedzāt iespēju tās izmēģināt!

Anete