Huggies Little Swimmers un Joker kluba apmeklējums

Huggies Little Swimmers un Joker kluba apmeklējums

16. Aug 2018, 13:31 laachukinsh laachukinsh

Paldies Māmiņu klubam, kas mums deva iespēju apmeklēt Joker klubu ar mazo Kristeru un izmēģināt Huggies Little Swimmers peldambikšeles.

Šī mums bija pirmā saskarsme ar autiņbiksēm, kas paredzētas, lai mazie varētu droši dzīvoties ūdenī, nesatraucoties par šmucēm. Vispār līdz šim Kristers bija paguvis tikai vannoties mājās, kur mazā vanniņa jau kļūst par šauru, un mazliet pamērcēt pēdiņas un plaukstiņas Daugavā un jūrā. Pēc vannas priekiem spriežot ļoti cerējām, ka Joker kluba vannas un baseini mazajam arī patiks. Lai mums visiem būtu vieglāk, uz Joker klubu devāmies trijatā ar tēti. Pirmais prieks par Huggies Little Swimmers - tētis gluži mierīgi tika galā ar Kristera peldbikšu uzvilkšanu. Pampers praktiski neatšķiras no ikdienā lietotajiem. Turklāt biksītes ar košajiem zīmējumiem arī izskatās pavisam pievilcīgi. Mazais koķets apbūra visus Joker kluba apmeklētājus (kuru darbdienas 16.30 - 18.00 it nemaz nebija daudz). Kamēr atpūtāmies pa vannām, mazais ar interesi skatījās apkārt, ķēra burbuļus vannās un bija pavisam mierīgs un laimīgs. Lielo baseinu gan tikai mazliet pačamdījām, jo tur ūdens bija krietni vēsāks kā vannās (kur tas ir 35-39 grādi). Arī pirtiņas kopā ar mazo nebaudījām, tur vecāki iegāja uz maiņām, kamēr otrs dzīvojās ar Kristeru vai nu kafejnīcā, vai vannās, vai uz siltajiem krēsliem. 

20180820093910-44616.jpg

Pusotru stundu dzīvojoties pa ūdeni pamanīju tikai tik daudz - pampers nebija piepūties milzīgs, kā tas būtu sagaidāms no parastajiem pamperiem. Tomēr mani līdz galam nepārliecināja pampera spēja noķert šmuci, jo starp kājiņām tomēr likās diezgan brīvs. Jāsaka gan godīgi - škiet, mēs vēl vienkārši neesam izauguši līdz pampera izmēram. Lai arī svars norādīts 7-15kg, mūsu gandrīz 5mēn vecais susurs ir skalas apakšgalā - 8kg. Varbūt arī tādēļ tik droši nepiegulēja. Nevar gan zināt - nekādu šmuci mēs nekur nesataisījām :) Kopumā ļoti patika šie pamperi - gan izskata, gan funkcionalitātes ziņā. Mazliet paaugsimies un tad jau izmantosim tos, dodoties uz nodarbībām baseinā.

20180820093922-22868.jpg

Par pašu Joker klubu - burvīga vieta, kur aizbēgt no ikdienas un papriecāties ar bēbīti. Ļoti atsaucīga administratore, kas pavisam godīgi atbildēja, ka mums būs ērtāk mazo pārģērbt uz dīvāniņa ģērbtuvē, nevis uz tamparedzētās ierīkotās virsmas kur citur. Klusa, mierīga atmosfēra (cik sapratu, tā gan nav tad,kad tur notiek ūdens aerobika. Bet to laiku speciāli neizvēlējāmies). Vietām tikai mazliet slidenas flīzes, kā jau visur. Bet visas trepītes gan pie vannām, gan kāpjot lielajā baseinā drošas, neslīdošas. Mums ļoti patika!