Glābiņš koliku laikā

01. Jun 2020, 15:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viena no superīgākajām lietām ko esam izmantojuši sava mazulīša ērtākai barošanai. Patīkami pārsteidz mīkstais silikona uzgalītis no kuras mazulis ērti var paēst. 

Vēl viena praktiska lieta ir tā dezinfekcija, mazgāšana un iespēja likt to trauku mazgājamajā mašīnā. Kā arī nedrīkst aizmirst par ērto salikšanu kur nepieciešams pievienot tikai vienu detaļu. Protams, neaizmirsīsim par maiņas uzgaļiem. Tie paredzēti drošības un higiēnas apsvērumu dēļ, tādēļ nomainām tos pēc iespējas biežāk.

Tas tiešām ir ļoti mīksts, praktisks un to pat var salīdzināt ar māmiņas krūti. 

Barojot bērniņu mēs vienmēr piedomājam pie tā lai mazulītim nebūtu problēmas ar piena krāšanos vai tecēšanu mutē, kas liek aizrīties. Jo iepriekšējās pudeles mums radījušas diezgan nepatīkamu pieredzi. Tādēļ arī nolēmām pamēģināt šo pretkoliku pudelīti, kas ne tikai mēreni tek mutē, bet arī palīdz izvairīties no kolikām. Protams, mazam bērniņam ir daudz grūtāk pārstrādāt ne tikai pārtiku, bet arī pierast pie jaunajiem dzīves apstākļiem. Apkārt visādi trokšņi, gaismas un vides maiņa.

Šī pudelīte mums palīdz pat vairāk nekā bijām gaidījuši. Esam pat novērojuši, ka mazulītis ir sācis gulēt jau daudz mierīgāk, neveidojas gāzītes un pa dienu viņš ir smaidīgāks nekā līdz šim! 

Anete