Evas mamma testē| NUK tīrīšanas līdzeklis

Evas mamma testē| NUK tīrīšanas līdzeklis

05. Feb 2018, 10:43 zane_zanīte zane_zanīte

Pateicoties Māmiņu klubam, mūsmājās tagad pudelītes tiek mazgātas kā pienākas - ar saudzīgo NUK tīrīšanas līdzekli. Ja iepriekš pudelītes tika magātas ar Seal Eco trauku mazgājamo līdzekli un mazliet valdīja pašpārmetumi, ka tik kāda puta nepaliek pudelītē, vai arī pudelītes tika tikai izskalotas, tad šobrīd pudelītes ir tīras un drošas :)

20180205103151-63816.jpg

NUK tīrīšanas līdzeklis pudelītēm piemērots tieši bērnu produktu mazgāšanai. Sastāvā izmantotas dabīgas izcelsmes izejvielas, īpašie enzīmi noārda un notīra piena, biezeņu vai sulu pārpalikumus. Mazgāšanas līdzeklis ir dermatoloģiski pārbaudīts, un tas ir tik pat maigs, cik iedarbīgs. Vecāki šo līdzekli var izmantot pudelīšu un citu galda piederumu mazgāšanai, nešauboties par drošību. Un līdz ar to justies labi, jo ir iespējams izvēlēties labāko mazulim un visai ģimenei.

20180205103306-28000.jpg

Ja iepriekš bija dilemma - mazgāt ar trauku mazgājamo līdzekli, vai vienkārši izskalot ar karstu ūideni, tad bieži vien izvēlējos pēdējo. Tomēr leilākoties pudelītes ar piena paliekām pavada nakti un tas nozīmē, ka no rīta pudelītes saturs nav tas svaigākais. Gribās būt drošai, ka pudelīte ir tīra, piena paliekas izmazgātas kārtīgi un arī mazgājamā līdzekļa putas - izskalotas.

Nīgrie mazgājammie mūsmājās ir krietni sena vēsture - vienmēr izvēlos eko līdzekļus un ļoti maigus mazgājamos. Tā biju metusi acis uz pudelīšu tīrīšanas līdzekļiem, taču nebiju droša, ka tie attaisnos cerības. Biju priecīga, kad ieraudzīju māmiņu klubā produktu testos šo NUK tīrīšanas līdzekli un pie tam mūs izvēlējās. Jess! Tagad mājās pudelītes vienmēr ir tīras.

Kāpēc es ieteiktu izvēlēties šo NUK tīrīšanas līdzekli?

  1. Tas lieliski izmazgā piena taukus un pudelītes ir tīras.
  2. Tas puto ļoti maigi un sīkām putām. Nav putu guba, līdz ar to arī pudelīti izskalot ir viegli.
  3. Tas ir iepakots ļoti ērtā iepakojumā ar fantastisku dozatoru, kas neļauj līdeklim izlīt par daudz.
  4. Tas ir ļoti šķidrs, līdz ar to, iekļūst visos sīkākajos kaktiņos.
  5. Tam ir dabisks sastāvs un tas nekaitē manam mazulim.
  6. Un tam ir milzīgs iepakojums - veseli 500ml.

Tā, lūk! Evas mamma testē. Gribēju jau rakstīt, ka Eva testē, bet Eva tikai noskatās :D

 

Lai skaisti!

Zane&Eva