Eva testē | Topfer dabīgā kosmētika

Eva testē | Topfer dabīgā kosmētika

04. Oct 2017, 16:57 zane_zanīte zane_zanīte

Interesanti, ka tieši pirmā putra, ko pamēģināja Eva - bija Topfer Organic putriņa. Izvēlējot to, jo tā ir sertificēta un Rimi bijaļoti laba cena :D

Tad pamanīju Māmuņu klubā produktu testu un pieteicu mazo testētāju  Topfer dabīgās kosmētikas testēšanai. Kādas pāris nedēļas mazais eksperts ir vannojies, smērējies un pucējies un mamma ir gatava pastāstīt, kā mums gāja.

20171004162820-68971.jpg

Testējamajā komplektā ietilpst želeja matu un ķermeņa mazgāšnai, balzāms sausai āda, gēls zobu mazgāšanai un lūpu balzāms.

Tā kā viens ir pamodies ātrāk kā mamma plānoja - šoreiz būs īsumā.

Dušas želeja matiem un ķermenim. Maigi attīra ādu, nekož acīs, nesatur visādus bubuļus (nesatur ziepes un PEG; nesatur sintētiskās smaržvielas, krāsvielas un konservantus; nesatur minerāleļļas) un dikti jauki smaržo.

Balzams sausai ādai. Tas ir biezs krēms ar daudz vērtīgu bioloģisku sastāvdaļu, paredzēts sausas un īpaši maigas ādas kopšanai. To var leitot gan uz sejas, gan ķermeņa, gan mazuļi, gan vecāki. Pieaugušie var lietot pat kā lūpu balzamu. Pagaidām to lietoju sauso pleķīšu mazināšani uz muguriņas, bet tā kā sastāvā nav ūdens - tas nozīmē, ka šis mums būs draugs ziemā.

Lūpu balzams. Tas ir maigs lūpu balzams ar šī sviestu, smiltsērkšķu eļļu un mandeļu eļļu. Maigs un barojošs, bet tā kā mazulītei tas vēl nav aktuāli - šim pieķērusies mamma :D

Visbeidzot - gēls piena zobu kopšanai. Savu pirmo zobu mēs gan vēl gaidām, tomēr mutes higiena Evai nav sveša lieta - mamma (tiesa gan ne katru vakaru, bet šad un tad), ar silikona birstīti padzenā netīrumus un pamasē smaganiņas. Esmu mazlet skeptiska pret zobu gēliem, jo 7 mēnešu vecs mazulītis jau nespēj izspļaut zobu pastiņu, tomēr šo lietojot sirds mierīga, jo sastāvā nav virsmas aktīvo vielu un tas ir maksimāli dabisks.

Kosmētika ir gana maiga un gana kopjoša, patīkamu smaržu un ērtos iepakojumos. Kopumā varu teikt, ka papildus plusi ir tas, ka tā ir dermatoloģiski testēta un sertificēta kā dabiskā kosmētika. Arī fakts, ka kosmētika ražota Vācijā ir zināms drošības garants :)

Papildus paciņā atradu arī noderīgus sīkumiņus - vannas termometru un lacīti. Termometrs gan mums jau ir, bet lacītes noder un ļoti.

20171004163436-65072.jpg

Te arī mazais testētājs grib nograuzt stūri balzama tūbiņai. :D

20171004165111-72516.jpg

Lai skaisti :)

Zane&Eva

P.S. Visi foto no mūsu personiskā arhīva.