Eucerin vasaras katrai dienai

Eucerin vasaras katrai dienai

08. Jul 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan šajā vasarā saule mūs vairs nelutina, bijām pieteikušies Eucerin sauļošanās produktu testiem, jo plānojām braucienu uz Spāniju, kur sauļošanās līdzekli arī izmantojām.

Ja tā var teikt, esam atbildīgi vecāki un sauļošanās krēmus izmantojam katru saulaino dienu, jo ir gadījies,ka bērna āda saulē tiek sakarstēta un pēcāk ir grūti to nomierināt, lai nesūrstētu, tāpēc priecājos, ka šim Eucerin krēmam bija SPF50.

Tā kā bērniem parasti ir ļoti gaiša āda un āda nav pieradusi pie tik spēcīga saules starojuma, bērniem vienmēr vajadzētu izvēlēties maksimālo aizsardzību. 

Priecājos, ka Eucerin ražotie līdzekļi ir īpaši piemēroti bērnu jutīgajai ādai un tā kā bērniem patīk aktivitātes ūdenī, tie ir arī īpaši ūdens noturīgi.

Mēs testējām Eucerin Sun Kids Lotion SPF50, kas piemērots bērniem jau no 3 mēnešu vecuma, tāpēc priecājāmies, ka abiem bērniem varam izmantot vienu un to pašu līdzekli.

Tā kā bijām atpūsties spēcīgajā Spānijas saulē, atcerējāmies speciālistu ieteikumus par zonām, kuras parasti paliek nenoklātas- tās ir bērnu seja, kakls, pēdas un ausis- uz šīm zonām netiek pietiekamā daudzumā vai netiek vispār uzklāts saules aizsarglīdzeklis.

Eucerin losjons:

  • ātri iesūcas
  • neatstāj traipus uz apģērba
  • nodrošina lielisku aizsardzību

Lai gan losjons ir ūdens izturīgs, skaidrs, ka tas ir jāatjauno,ko arī nepārtraukti arī darījām!

Paldies par iespēju izmēģināt! 

Antra

foto: pexels.com