Esam iesācēji LODGER BUNKER! Padalieties pieredzē!

Esam iesācēji LODGER BUNKER! Padalieties pieredzē!

30. Jan 2014, 12:43 Anatna123 Anatna123

Sveikas māmiņas! Es jau sen gribēju iegādāties bunker guļammaisu, un LV ilgu laiku viņi bija izpirkti , tad nu vakar beidzot saņēmām savu ilgi gaidīto mazulīša sildītāju. 

Daudz esmu lasījusi,ka mammas liekot mazulīti bunkerī,pat mīnusos lielos , bebi neliek pat kombinizonā, vai arī vienkārši bodijs+plāns kombinizoniņš. 

Kā tad ir īstenībā? Mani ļoti interesē kā tiešām ģērbt mazo šajos lielajos mīnusos,jo bail ,ka klausot šur tur lasīto, apsaldešu savu mazulīti, vai arī tieši otrādi- mazais pamatīgi sasvīdīs. :)

Anatna123 Anatna123 30. Jan 2014, 17:31

es nezinu,man laikam saligs berns,jo mes uzvilkam bodiju+plans kreklins+plana jacina+ zekubikses+ dzinsinjas+ cepure,cilmdi+ kombinizons videjs,kuram klat nak zabacini, un berns bija tads veess.. rokas kajas aukstas ☹ varbut nepareizi ietinu, jo iekseja dala tak nemaz nesanak apsegt,jo vins tak baigi mazs. lai ari neesam pasi lieli,tikai 5 menesi mums.. gaidiju forsaku rezultatu 😃 bet varbut tiesam neietinu labi 😀

30. Jan 2014, 13:27

Kā darām mēs:
1.variants. Mājas drēbes+adīta jaciņa+ vilnas zeķītes +cepurīte+cimdiņi un liekam bunkerī ar oderi.
2.variants. mājas drēbes+kombinezons (cepure un vilnas zekites un cimdini ar) un liekam bunkerī bez oderes. Šobrīd lielajos mīnusos priekšroka 2 variantam. Tā vismaz drošāk jūtos un mazā vienmēr pēc izņemšanas no ratiem silta.
Kad paliks atkal siltāks, atgriezīšos pie 1.varianta.
Lai Jums garas un siltas pastaigas 😀 Bunkers noteikti ir varenlaba manta!