Emmaljungas ratiņi – reizē gan lieliski, gan neparocīgi

Emmaljungas ratiņi – reizē gan lieliski, gan neparocīgi

19. Jan 2015, 15:03 kas_tas_tads kas_tas_tads

Dzīvojam pirmajā stāvā tāpēc ratiņu izvēlē šis faktors nebija noteicošais. Bērnu preču izstādē apskatījām un aptaustījām dažādus ratiņus. Ļoti iepatikās Navington un Emmaljungas ratiņi, patika, ka laba amortizācija, liela kulba. Bet kad uzzināju cenu... Sapratu, ka tādus ratus gribu, bet tādu cenu maksāt neesmu gatava. Tad nu izvelējāmies Emmaljungas ratiņus, tikai lietotus par krietni mazākām naudiņām.

Protams, rati ir super, tikai panest vai pacelt tos man ir neiespējami! Ja kur eju kopā ar vīru, tad gan esam mobilāki, jo viņš ir iemanījies to paveikt. Bet lai tiktu ārā no mājas mums jāpārvar tikai 2 pakāpieni pie ārdurvīm. Ņemu bēbi padusē un tukšus ratus jau uz leju tik daudz var noripināt. Mājās nākot gan nedaudz sarežģītāk – tad ienesu bērnu un pēc tam nāku pakaļ ratiņiem.

Par māju jāsaka, ka priecājos, ka ratiņus varam glabāt kāpņu telpā un tie dzīvoklī neaizņem daudz vietas. Tikai istabas stūrī mētājas ratiņu sēžamā daļa, ko vēl neizmantojam... Savukārt, ciemojoties pie vecmāmiņas privātmājā, ļoti jūtams tas, ka iekštelpās nav kur tik lielus ratus glabāt – koridorī tad neviens nevar paiet garām, bet arī istabās stāvot tie traucē.

Tomēr savu pirkumu nenožēloju – šie rati tiešām ir super! Ar šiem ratiņiem izbraucami jebkādi ceļi, esam pat mežā pa taciņām braukuši. Vienkārši jārēķinās ar to gabarīties un svaru.

20150120115713-77346.jpg