FOTOreportāža: Dvīnīšu māmiņu tusiņš Māmiņu Klubā

21. Dec 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lūk, tas ir noticis! Dvīnīšu māmiņu pirmā satikšanās reize Māmiņu Kluba telpās! Ko darījām? Ļāvāmies sarunām ar psihoterapeiti Diānu Zandi un dziedājām šūpuļdziesmas. Nēeeee, arī tas vēl nav viss! JO dvīnīšu māmiņas tikās, iepazinās un lieliski pavadīja kopā laiku. Pie tam - ieguva ne tikai jaunas domubiedrenes un draudzenes sev, bet arī bērniem, un pavisam noteikti, šī nebūs viņu pēdējā tikšanās reize, tāpēc mēs droši zinām - par viņām mēs vēl dzirdēsim!

Dvīnīšu māmiņu aktivitātes Māmiņu Kluba portālā uzplaiksnīja līdz ar aktīvās māmiņas Ingas Dzērves dvīnīšu gaidību sākumu, kad šī gada februārī uzzinājām, ka viņas ģimenē gaidāmais pieaugums būs tieši dubultprieks! Viņa atvēra Foruma telpu dvīnīšu gaidītājām un mammām, kas dvīnīšus jau sagaidījušas, un tā nu māmiņas savā starpā pēc iepazīšanās Forumā, kā izrādas, iedraudzējas un arī tiekas.

Pati Inga gan šajā reizē nebija klāt, bet vēlot Ingas meitiņām veselību, iepazīsimies arī ar citām feinām, aktīvām, radošām un interesantām personībām!

Skaties FOTOblogu un uzzini, kā pagāja dvīnīšu māmiņu tusiņš!

Prieku un izturību mazuļu audzināšanā arī jums, mīļās!

Māmiņu Klubs

01. Dec 2014, 10:38

Cik forši! Prieks bija visas satikt 🤗

mamma27 mamma27 01. Dec 2014, 07:59

Ai cik jaukas bildes un komentāri!❤🤗