DISKUSIJA: Kāda veida peldvietās vislabāk atpūsties kopā ar bērnu?

DISKUSIJA: Kāda veida peldvietās vislabāk atpūsties kopā ar bērnu?

22. Jul 2015, 11:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Protams, līdz ar karstā laika iestāšanos, brīvā laika pavadīšana ūdens tuvumā aktualizējas. Kur vislabāk peldēties kopā ar bērnu?

Kādai peldvietai tava ģimene dod priekšroku?

  • upei
  • ezeram
  • karjeram
  • jūrai
  • baseiniem
  • cita veida ūdenstilpnēm?

Varbūt vari ieteikt kādu konkrētu vietu, kur brīvdienās būtu vērts aizbraukt nopeldēties? Kam vēl tu pievērs uzmanību, izvēloties peldvietu atpūtai kopā ar ģimeni?

Māmiņu Klubs

22. Jul 2015, 13:54

tā kā tagad ir vess un vasaras nav, ir tikai auksti, tad ejam uz baseinu šad tad.

22. Jul 2015, 13:53

mēs peldam gan upē, gan jūrā, vannā un baseinā.
ejam tepat uz hotel jūrmala spā, līdz pl 22:00 peldam kā superīgie.

maksa 15 eiro lielajiem, mazajiem līdz 3 gadiem bez maksas.

IlvaV IlvaV 22. Jul 2015, 11:29

Mūsu iemīļotākā vieta, kur baudīt ūdens peldes, ir jūra Apšuciemā. Mums tur ir sava vietiņa. Tur mierīgi var aiziet līdz trešajam sēklim, un ūdens nebūs pāri galvām ne man, ne puikām. Pati peldu it kā labi, bet tik un tā ūdens ir mans lielais bieds, tāpēc man ir svarīgi, ka tur, kur peld mani bērni, nav dziļš, ir zināma gultne. Svešās vietās pirms peldēt vienmēr izstaigājam, iztaustām gultni. Vienmēr mācu bērnu aiziet līdz atļautajam dziļumam, kas ir katram savs, un tad peldēt uz āru, nekad uz iekšu. Principā nekādiem karjeriem nekad nebraucam. Ja kādā ceļojumā gadās skaists ezers vai upe, tad baudām tās ūdeni, bet mākslīgi raksti dziļi dīki ir kategoriski aizliegti, vismaz, ja nav klāt vīrs. Uz baseiniem vasarā necenšamies gan iet, to darām ziemā. Bet arī tur, ja baseins ir dziļš, ir jābūt ļoti uzmanīgiem, akut arī bērns peld stabili. Katrā gadījumā man tāda īsta atpūta ūdenī, ja esmu kopā ar bērniem, nemaz neizdodas, jo visu laiku ir iekšējs stress, visu laiku bērni jāuzmana. Un ja viņu ir vairāk par 1, tad tāds uzrauga darbs vien sanāk😀