Devold Breeze bodijs – ideāli piemērots mainīgiem laikapstākļiem

Devold Breeze bodijs – ideāli piemērots mainīgiem laikapstākļiem

22. May 2018, 16:16 filologe filologe

Mūsu ģimenei tika dota iespēja testēt Devold Breeze 100% merino vilnas rozā krāsas 74.izmēra bodiju. Meitiņai ir astoņi mēneši un viņai ļoti patīk spēlēties ārā manēžā, kā arī doties garās pastaigās ratos, līdz ar to svarīgs ir āra apstākļiem piemērots apģērbs. Ņemot vērā, ka pavasarī laiks ir ļoti mainīgs, tad bieži apjūku un nezinu kādu apgērbu meitiņai vilkt, lai nepārkarstu vai tieši otrādi nenosaltu.

Ņemot vērā, ka iepriekš neko nebiju dzirdējusi par Devold apģērbiem, tad nedaudz pameklēju internetā informāciju par šo ražotāju. Un, lūk, ko noskaidroju, ka Devold ir norvēģu uzņēmums, kas specializējies termoveļas, sporta un atpūtas apģērbu ražošanā bērniem, kā arī pieaugušajiem. Ražotāja informācija liecina, ka Devold kolekcijas Breeze apgērbi ir izgatavoti no īpaši smalkas 100% merino vilnas, ir mīksti, viegli, elastīgi un palīdz regulēt ķermeņa temperatūru.

20180522161003-36397.jpg

Mani secinājumi par Devold Breeze bodiju:

1. Pievilcīgs dizains. Pirmais, ko pamanīju, bija bodija skaistā krāsa. Tumši košā rozā krāsa patīk gan man, gan meitiņai, jo visi pārējie bodiji meitiņai ir pārsvarā gaišās krāsās. Tā kā vienmēr iegādājos bodijus tikai ar garām piedurknēm, biju ļoti priecīga, ka Devold Breeze bodijs arī ir ar garām piedurknēm.

2.Patīkams audums. Saņemot testēšanai bodiju, biju pārsteigta cik audums ir maigs un viegls. Ļoti svarīgi, ka, uzvelkot bodiju, meitiņa jutās ērti un audums neradīja diskomfortu. Šis ir pirmais mūsu bodijs, kuram nav atsevišķi piešūtas ražotāja birciņas, bet informācija ir uzdrukāta uz bodija, par ko esmu sajūsmā, jo nav nepieciešams neko nogriezt pirms valkāšanas uzsākšanas. Nereti nav iespējams pilnībā nogriezt birciņu, kas pēc tam meitiņai grauž.

20180522161058-47274.jpg

3. Ērti uzvelkams. Bodijam augšpusē ir attaisāma podziņa, kas atvieglo bodija uzvilkšanu, neradot meitiņai nepatiku par ģērbšanās procesu, kā arī bodijs ir ļoti elastīgs, līdz ar to, pastiejot to, var ērti uzvilt pat piedurknītes.
4. Pielāgojas laikapstākļiem. Sākumā biju skeptiski noskaņota uz ražotāja norādīto informāciju, ka bodijs regulē ķerneņa temperatūru. Pirmajā testēšanas dienā ārā bija diezgan vējains un vēss laiks, līdz ar to nedaudz uztraucos, vai meitiņai nebūs auksti ratos tikai bodijā, bet, par izbrīnu man, meitiņa jutās ērti un silti. Nākamreiz testējām bodiju jau siltākā dienā, arī tad meitiņa jūtās ļoti labi un nebija sakarsusi. Vienīgi, pēc maniem novērojumiem, bodiju nav ieteicams vilkt, kad gaisa temperatūra pārsniedz 20 grādus, jo tad gan meitiņai bija par karstu.
5. Viegli kopjams. Atbilstoši ražotāja norādījumiem mazgāju bodiju 40 grādu temperatūrā, pirmajā mazgāšanas reizē biju uztraukusies, vai bodijs nebūs sarāvies, bet viss bija kārtībā. Bodijs izžūva ļoti ātri, būtībā jau no veļasmašīnas to izņēmu gandrīz sausu. Esmu bodiju mazgājusi jau vairākas reizes, audums nav sācis savelties, kā arī nav zaudēta skaitā koši rozā krāsa.

Manas problēmas ar meitiņas apgērbšanu šajos pavasara mainīgajos laikapstākļos ir atrisinājis Devold Breeze bodijs, kuru uzvelkot, es varu justies droši, ka meitiņai ir nodrošināta nepieciešamā ķermeņa temperatūra.

Nemaz nezināju, ka Devold apģērbu veikaliņš atrodas tuvu manām mājām – Vienības gatvē 109, Rīgā. Varēsim kopā ar meitiņu doties jaunu apģērbu meklējumos gan viņai, gan arī man, jo Devold ražo arī apģērbus pieaugušajiem.