Testējam dažādos biezenīšus

23. Sep 2014, 15:00 Liene Krúza Liene Krúza

Brrrrr,ir sacies rudens. Ir tik dregni,ta vien prasas iekurt krasninu,lai visiem ir silti:)  

Bet par temu. Musu mazais puisitis,kurs dzima sa gada 27.februari,ir notestejis gandriz visu firmu biezenus. Bet atskiribas gandriz nekadas. Ja vinam negarso darzenu biezeni,tad negarso neviens,ne no HIPP,MILUPA,HUMANA,OVKO,MAZAIS,BEBITA,SEMPER,GERBER,ne ari pasas gatavotie:(  No pilnigi visam bizenu firminam negribejas pirkt,jo butu sanakusi vel lielaka istade,kurus pec tam tapat atdevam kaiminu lielakam bernam,tas notiesaja visus pec kartas. :) Visnelaimigakais vins jutas,ka nacas est kirbi,burkanu,brokoli,ziedkapostu. No tiem pat atvema ,un majas bija histerija. Es ari atkapos,un neuzbazos ar vinam tik loti negarsigiem edienim. Vel daudz maz var iemanit tiri varitu kartupeliti ar sviestinu. Patriz no darzenu biezeniem mazajam zikerim ir galigais peeeeeee. Protams,pa reizi es noperku un piedavaju,ja ir tas pats variants peeee,tad atkapjos.   Tad kad puika saks est darzenus,tad noteikti gatavosu pati. Bet garantijas nav nekadas,ja edis burcinedienu,tad ari pasgatavotu.

Vins laikam bus saldummilis,jo auglu biezenisus vins ed ar gardu mutiti. Bananu,bumbieru,avene,plume,mellene tie vislabak garso. Bet nu driz nogarsosim pavisma ko citu,bruklenu,abolu-persiku biezpiena bizeni un abolu-aprikozu krejuma biezeni. Ari tos vins ir notestejis to pasu firminu biezenisus. Ja reiz ed un garso,tad neuzskatu vajadzibu pirkt,teret naudu dargajos biezenos,ja loti labi ed letos. Nav ko firmas barot. Neticu,ka dargos biezenus perkot,berns bus vairak paedis,bus laimigaks utt. Vieni no musu iecienitakajiem ir HAMANEK. Palielas burcina,par loti pienemamu cenu. Palielo burcinu vins var izest viena reize.  Tik nez kapec,so biezenisus esmu manijusi tikai MAXIMA XX. Iet runa par Cesim.

  Kad auga meitina,vinai bija otradi,vina eda un loti daudz eda darzenu biezenus,augli nevisai. Bet bija norade,nekadus burcina bieznus,ludzu mammit,tavi gatavotie ir labaki un garsigaki. Burcina edienu meitene brakeja