Dāvinām gēla spilventiņus krūtīm!

Dāvinām gēla spilventiņus krūtīm!

14. Nov 2016, 22:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Krūts barošana ne vienmēr ir tik patīkama un jauka, reizēm gadās arī ķibeles, piemēram, piena krīzes vai piena sastrēgumi. Paldies jums par dalīšanos pieredzē!

Gēla spilventiņi Dermosil Breast Nurse palīdzēs ar krūti barojošām māmiņām tikt galā ar sāpēm krūts galos un tūsku

Gēla spilventiņi Breast Nurse

20160505134614-96020.jpg

Dermosil Gela spilventiņi Breast Nurse sniedz atvieglojumu ar krūti barojošām mātēm sāpīgu vai pietūkušu krūšu gadījumā.
 
Gela spilventiņi Breast Nurse ērti pieguļ krūtīm, un tos ir iespējams izmantot gan krūšu sildīšanai, gan atvēsināšanai. Ar gelu pildītie siltie Spilventiņi maigi veicina piena veidošanos. Atvēsinātie Gela spilventiņi mazina sāpes krūtīs, bet sasaldētā veidā tie kalpo kā intensīvas iedarbības komprese iekaisušām un pietūkušām krūtīm.
Lai sasildītu Gela spilventiņus, tie ir jāievieto ūdens peldē, bet, lai iegūtu atvēsinošu kompresi, tos ievieto ledusskapī vai saldētavā. Gela spilventiņus varat pastāvīgi glabāt ledusskapī, lai tie vienmēr būtu sagatavoti lietošanai.
Gela spilventiņi satur gelveida materiālu, kas ilgu laiku saglabā savu temperatūru, tāpēc tie saglabājas mīksti jebkurā temperatūrā. Virsmas materiāls ir mīksts PVC, kas nesatur ftalātus. Gela spilventiņus ir viegli ievietot krūšturī. Visplatāko spilventiņu daļu ir nepieciešams pielikt pie vistraumētākās vietas.
 
Komplektā ietilpst divi Gela spilventiņi. Spilventiņu diametrs ir 16,5 centimetri. Pēc katras lietošanas reizes Gela spilventiņi ir jāizmazgā siltā ziepjūdenī, jāizskalo un jāizžāvē. Gela spilventiņi ir jāglabā oriģinālajā iepakojuma kastītē, lai tie netiktu sabojāti un vienmēr būtu tīri.
 
Produkts ir izstrādāts sadarbībā ar vecmātēm un speciālistiem, kas specializējas krūts ēdināšanas jautājumos.

Sveicam ar balvu  Santafee!

Gaidām pēc balvas Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas) 1.stāvā pa labi darba dienās no 9 līdz 18.!