Dakteris mājās! Arī brīvdienās?

Dakteris mājās! Arī brīvdienās?

10. Nov 2015, 11:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visu vecāku karstākā vēlēšanās ir, lai viņu bērni būtu veseli un laimīgi... Tomēr ne lielais, ne mazais cilvēks nav pasargāts no infekcijas slimībām un citām veselības problēmām. Kad slimība pārsteidz negaidot un mazais lolojums saslimst, šķiet, visa pasaule sagriežas ar kājām gaisā. Vecāki ne vienmēr spēj adekvāti novērtēt situāciju un pieņemt lēmumu tālākai rīcībai. Tad parasti talkā tiek aicināts dakteris.

Ir pienācis rudens, kad biežāk mēs slimojam un līdz ar to rindas pie ārstiem ir garākas. Ko darīt, ja ir nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība, bet tuvākajā laikā pie ārsta pierakstīties nav iespējams vai ja nav vēlme un spēka doties uz ārstniecības iestādi?

Veselības centrā 4 darbu ir uzsācis Mājas vizīšu dienests, kas piedāvā medicīniskā personāla plānveida maksas vizītes pacienta mājās septiņas dienas nedēļā.

Mājas vizīšu dienesta pakalpojumi klientiem saslimšanas gadījumā sniedz iespēju ne tikai saņemt ārsta konsultāciju, bet arī nepieciešamības gadījumā veikt nepieciešamos papildu izmeklējumus – analīžu nodošanu, elektrokardiogrammas pierakstu un interpretēšanu, kā arī pamata medicīniskās manipulācijas, piemēram, injekciju saņemšanu, intravenozo sistēmu uzlikšanu, brūču pārsiešanu u.c.

Mājas vizītēs dodas:

-      ģimenes ārsts / terapeits;

-      neatliekamās medicīnas ārsts;

-      ārsta palīgs;

-      medicīnas māsa.

Nepieciešamības gadījumā Mājas vizīšu dienests var nodrošināt arī ķirurga, kardiologa un ginekologa vizītes mājās. Dienests sniedz palīdzību arī bērniem ar akūtām saslimšanām.

Mājas vizīšu dienests var nodrošināt pacientu pārvešanas pakalpojumu ar aprīkotiem operatīvajiem medicīniskajiem transportlīdzekļiem.

Mājas vizīšu dienesta ārstu un medicīniskā personāla pakalpojumi pieejami septiņas dienas nedēļā no plkst. 9:00 līdz plkst. 22:00.

Mājas vizīti ir iespējams pieteikt pa tālruni: +371 67143915, +371 26146654