Brevi - viens no dinamiskākajiem un inovatīvākajiem bērnu preču ražotājiem

Brevi - viens no dinamiskākajiem un inovatīvākajiem bērnu preču ražotājiem

06. Jun 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Uzņēmums Brevi ražo preces bērniem vecumā no dzimšanas līdz 36 mēnešiem. Brevi bērnu preču tirgū ir no 1954.gada, pateicoties preču kvalitātei un attieksmei pret preču pircējiem, tāpat arī pateicoties mīlestībai pret visu skaisto. 

Brevi ir viens no dinamiskākajiem un inovatīvākajiem uzņēmumiem, pateicoties -

1) stilam un dizainam

2) pastāvīgiem funkcionalitātes un drošības, kā arī ergonomikas meklējumiem

3) projektēšanas prasmēm un tehniskajai ražošanai

Misija
"Transformēt profesionālās zināšanas un prasmes specializētas produkcijas ražošanā tā, lai tiktu apmierinātas gan bērnu, gan vecāku vajadzības."

Lai realizētu šo misiju, savas prasmes liek lietā viss ražotnes kolektīvs, jo Brevi - tas nav vienkārši darbs, bet gan aicinājums.

Mūsdienās Brevi ir 29 produktu līnijas, kurās ietilpst vairāk kā 300 preču.


Pamatlīnijas :

1)     Pastaigai. Brevi ir padomājis par visu, lai jau no pirmajām dzīves dienām mazuli varētu ņemt līdzi pastaigās un pieradinātu viņu pie svaiga gaisa un apkārtējās pasaules: sākot no ratiem pašiem mazākajiem līdz viegliem pastaigu ratiem un māmiņu somām, kā arī mugursomām.

2)     Ceļojumiem. Brevi ir parūpējies arī par bērnu drošību automašīnā, piedāvājot autokrēsliņus mazuļiem no 0 līdz 36kg, kā arī piedāvājumā ir daudz ceļošanai piemērotu aksesuāru.

3)     Miegam. Labs miegs ir svarīgs jau no pirmajām dzīves dienām. Brevi ir ņēmis vērā ikvienu bērna miega detaļu: pamatā radot maigu, funkcionālu un ērtu vidi, kas garantē bērnam mieru un labsajūtu. 

4)     Higiēnai. Ikdienas mazulis ir jāmazgā - tas ir īpašs intimitātes un maiguma mirklis. Lai kontakts ar bērnu veidotos ciešāks arī mazgāšanās laikā, Brevi piedāvā pilnvērtīgu bērnu higiēnas līdzekļu produkcijas līniju, kurā atrodami produkti arī lietošanai no dzimšanas. 

5)     Ēdināšanai. Brevi barošanas krēsliņi garantē maksimālu komfortu, funkcionalitāti un manevrētspējas. Tāpat Brevi piedāvā arī aksesuārus mazuļa ēdināšanai. 

6)     Rotaļām un atpūtai. Brevi atpūtas preces un rotaļlietas ir plašā klāstā pieejamas, tur atrodams viss bērna attīstībai, pie tam - katram vecumam atbilstošas lietas, ar kuru palīdzību tiek stimulēta redze, motorās funkcijas. Un jā - tas ir arī lielisks atbalsts mazuļa audzināšanā mammai. Ekskluzīvs Brevi produkts ir rotaļu paklājiņš SOFT&PLAY, kas attīsta mazuļa motoriku un sensorās spējas rotaļāšanās laikā.

7)     Drošībai. Mājoklis ir nemitīgs bērna ziņkārības avots, un tāpēc jāpadomā ir par bērna drošību arī mājās. Brevi piedāvā produkciju, kas bērniem ļaus būt pasargātiem no bīstamām situācijām mājas sienās. Pateicoties drošam stiklam, rozešu protektoriem, gumijotiem stūrīšiem un citām bērnu drošības aizdarēm un priekšmetiem, mazulis var doties iekarot pasauli, kurā viņš dzīvo ik dienas.

Izvēlieties -  BREVI.

Brevi preces var iegādāties:

1)  veikalā “TOP TOP” Ģertrūdes ielā 88, Rīgā

2)   internetveikalā: www.toptop.lv

20160516090409-32728.jpg