Bēbītis un ziema

Bēbītis un ziema

02. Mar 2018, 09:15 Cielavinna Cielavinna

Man ļoti patīk ziema, jo tai ir sava burvība- ragaviņas, sasnigušie meži un aukstums. Vai tad nav jauki šie sarkanie vaidziņi un kāre pēc karsta kakao? Viss ir skaisti līdz ziemas spelgonis skar bebīti.

Tā nu ir sanācis, ka otrs brašulis mums piedzima decembrī un jau no pašas grūtniecības sākuma tas mani biedēja, jo tas nozīmēja ar bēbi iet ārā aukstumā un bēbīša tuntulēšana. Raivo piedzima maijā un tur ar ğērbšanu nebija nekādu problēmu, jo ārā bija silts.

Tikai piedzimstot otram bērniņam, es pa īstam sāku novērtēt kādas priekšrocības dod Lenne un Huppa apğērbs. Izrādas, ka nemaz nav tas bēbis jātuntuļo, ieliec termokombinzonā un aidā svaigā gaisā. Protams, apakšā garroku bodītis ar bikšelēm. Vienīgais ilgas pārdomas mums bija par bunkera iegādi, jo visi to slavēja, bet nu mēs palikām pie pārbaudītas vērtības, vilnas aitas maisa un neteiksim ka tas ir sliktāks par bunkuru.

20180302091502-50203.jpg

Ar Rūdolfu mēs ejam āră katru dienu un tās ir divas- trīs brīnišķīgas stundas, ko viņš noguļ ratos. Arī šai aukstumā mēs dodamies ārā, lai gan jūtamies tad kā kāds eksponāts muzeja, jo pa ierastajām taciņām esam vienīgie, lai gan siltā laikā var sastapt daudz mammīšu ar ratiņiem. Sāku aizdomāties, varbūt nemaz nevar ar maziņajiem iet ārā šādā aukstumā. Sazvanīju savas dakteres māsiņu un viņa mūs paslavēja, ka ejam ārā, tad sirds ar palika mierīga. Jebkurā gadījumā katra mamma jau pati izvērtē kad iet ārā un kad neiet.

20180302091425-25314.jpg

Gribētos uzzināt kā Jūs savus bēbīšus sağērbjat šai aukstumā un vai vispār ejat ārā. 

Vēl man ļoti gribētos dzirdēt atsauksmes par Ecoemi flīša kombinzoniem- vai bēbītim ir silti un vai vērts tādu iegādāties.

Ar cieņu Ziemeļbriedīša un Rūķīša mamma.