Bēbīšu lietas

Bēbīšu lietas

02. Sep 2017, 14:25 Zane&Roberts Zane&Roberts

Atzīsimies, ka ir dienas, kad mēs,mammas, pieceļamies saīgušas un nogurušas no nemitīgajām māmiņu darba dienām, jo mazulīša pieskatīšana nozīmē 24/7 būt kopā ar savu mazo cilvēku. Taču ir dienas, kad, atverot acis un sākot savu darba dienu, pārņem pateicības sajūta par šo svētību - būt mammai. Tā iesākās arī mana šodiena, kaut gan lietus aiz loga līņā, taču sirdī  spīd saule. Tāpēc šodien vēlējos padalīties personīgā pieredzē, kas ir tās lietiņas, kas man ir palīdzējušas mazulīša aprūpē - manis pārbaudītas vērtības, ko varu ieteikt citām mammām, ja viņu mazulīšu vajadzības sakrīt kaut drusciņ ar mana Roberta prasībām.

Labprāt atbildēšu uz jebkuru jautājumu, ja ir radusies par kādu noteikti preci, kā arī labprāt uzklausīšu jūsu "zelta preces", kuras variet ieteikt mazulīša un mammas labsajūtai. 

02. Sep 2017, 23:33 Maaminja Diaana

Paldies, kā arī jāsaka paldies adihaiknitwear par košajām un siltajām cepurītēm.

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 02. Sep 2017, 22:55

P.S. Pirmajā bildītē Jums abiem superīgas cepurītes 😍

Maaminja Diaana Maaminja Diaana 02. Sep 2017, 22:54

Jā, Lodger mums arī bija lielisks palīgs 😀 bet nu jau dēliņš vairs ratos nesēž, līdz ar to jautājums par Lodger maisa nepieciešamību ziemai mums atkrīt, tā vietā jāsāk domāt par piemērotu kombinezonu un zābaciņiem 😃 😀

02. Sep 2017, 22:43 Linda_kb

Man ar tagad paliek interesanti, kā Lodgers kalpos kustīgam mazulim. Rudenī domāju ar siltāku džempīti būs ok, ja rocinjas būs ārā no Bunkera, bet ziemai laikam būs jāmeklē kombītis.